Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 107

Tema: zanimljivosti za djecu (i odrasle) na Jadranu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure hvala na info. Na sv. Mihovilu smo bili već tri puta. U akvarij svakako idemo, na šetnicu ćemo bar probati, predvečer dok nije vruće pa dokle stignem s najmanjim a veći će do kraja.

Buba gdje je plaža sv Andrije? Mi idemo samo na Jazine u Tisnom.

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure hvala na info. Na sv. Mihovilu smo bili već tri puta. U akvarij svakako idemo, na šetnicu ćemo bar probati, predvečer dok nije vruće pa dokle stignem s najmanjim a veći će do kraja.

Buba gdje je plaža sv Andrije? Mi idemo samo na Jazine u Tisnom.
    Kad pređeš most odeš lijevo i skroz do kraja, tamo di završava cesta počinje kao šetnica kroz borovu šumu, i tu je uz borove plaža, dio je zbetoniran, a dio su stijene! Jazine su ok, ali mene ubije ta gužva, tako da se kupam na portu ili na Andriji!

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
    Posljednje uređivanje od BuBA : 21.06.2013. at 20:23

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Za sve vas koji dolazite u Istru, pored brojnih festivala i fešti, ponovo ide i Istra Inspirit.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ovoga vikenda u Pazinu, Dani Julesa Vernea, ima svašta nešto, pogotovo za klince, pogledajte program
    Lani bilo super.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bili u akvariju u Šibeniku (27kn klinac, odrasli po 37 kn) - nama se čini jaaako mali, barem nakon onog što smo vidjeli u SeaWorldu. Svidio se M koji ima 2 godina, ovaj od 8 godina je samo preletion.

Do novog igrališta nismo stigli, kao niti na šetnicu - omela nas kiša.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bili u akvariju u Šibeniku (27kn klinac, odrasli po 37 kn) - nama se čini jaaako mali, barem nakon onog što smo vidjeli u SeaWorldu. Svidio se M koji ima 2 godina, ovaj od 8 godina je samo preletion.

Do novog igrališta nismo stigli, kao niti na šetnicu - omela nas kiša.
    jaooo, kako misliš mali? mi planiramo u posjet, ali ne ide mi se iz Zadra ako nemamo što vidjeti, pogotovo što su cijene ulaznice prilično visoke.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemoj iz Zadra radi toga, ima ukupno 15-tak akvarija, od toga značajno samo jedan s hobotnicom, jedan s tropskim ribama i jedan s murinom.
    Ostalo su većinom naše ribe s ribarnice. Nije da ih ne cijenim, ali više onako gastronomski...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

https://hr-hr.facebook.com/vitezovi.vranski
    Dani vitezova vranskih ove godine 18.-20.7. (Vrana, Pakoštane)

Moji jako vole. Ne znam kako će biti ove godine jer je počela rekonstrukcija hana ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.putovnica.net/dogadanja/u...garaca-tribunj

Utrka magaraca u Tribunju 1.8.2013.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima akvarij i u Vodicama... No za sve one koji su posjetili neki veći akvarij u inozemstvu, pa čak i zagrebački zoo - to su mali akvariji i nisu nešto odviše zanimljivi...

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Buffalo Bill city, u mjestu Vrsi kraj Zadra.
    hm, ove godine smo prilicno razocarani. uzasno su digli cijene ulaznice, 35 kn odrasli, 25 kn djeca. nas je bilo cetvero odraslih i cetvero djece, dobili velebni obiteljski popust od 15 %.
    da nam nije bilo radi djece, okrenuli bi se i otisli, kao sto su mnogi napravili...ranc im je bio prazan!
    u cijenu ulaznice nije ukljucena ni kava, ni sok za klince, ni gadjanje lukom i strijelom...samo ulaz.
    lani smo platili za nas cetvero 40 kn.
    cisto da znate cijene, ako ste planirali ici...
    Posljednje uređivanje od mislava : 29.06.2013. at 09:06

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ima akvarij i u Vodicama... No za sve one koji su posjetili neki veći akvarij u inozemstvu, pa čak i zagrebački zoo - to su mali akvariji i nisu nešto odviše zanimljivi...
    Ja isto preporucujem preskociti porecki akvarij, iz istog razloga.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ima li kakvih preporuka za Split?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obližnji Solin je stvarno za preporuku. Samo sada je možda prevruće jer je to područje Salone dosta veliko, možda šetnja predvečer ili ujutro. Ne znam kakvo im je radno vrijeme

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni je ovo super: http://glavanipark.com/?lang=HR
    Istra.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li kakvih preporuka za Split?
    Popnite se na svetog Duju, ako se nitko ne boji visine (usko stubište priljubljeno uz zidove zvonika, prazni prostor u sredini. Gore je vjetrovito i predivno.
    Palača je cijela atraktivna, čini mi se - katedrala (puna sarkofaga i grobnica), sfinge, Peristil (očišćen i bijel), Jupiterov hram, Vestibul, iza Vestibula je Etnografski muzej koji se mojoj djeci sviđa - većinom nošnje (originalne ili replike), oružje, nakit, novac, kopče..
    Prođite kroz podrume pa pogledajte gore - u svodovima su rupe kroz koje su stanovnici palače stoljećima bacali smeće i koristili ih kao zahode. Zatrpali su potpuno podrume, koji su otkopani većinom u 20. stoljeću. Odvratna, ali zanimljiva pričica
    Ako vam ne bude prevruće, obiđite Marjanske crkvice (sv. Jerolima posebno, tamo je i špilja pustinjaka, meni je kao djetetu bilo jako zanimljivo), i galerija Meštrović je na Marjanu i može djeci bit atraktivna. Marjan je i inače lijep za višesatnu šetnju, ali ne baš kad je pripeka.
    Kupat se možete bilo gdje u Splitu, more je čisto, ali gužve su u ovo doba velike. Djeca redom vole Bačvice - deseci metara plićine i mekog pijeska.
    Imate zvjezdarnicu na Mosoru, pa mlinove na okolnim rječicama (Žrnovnica, Jadro), uz Žrnovnicu je uređena šetnica od izvora do ušća (taman mi pričao kolega, nisam bila) duga dva-tri kilometra. Salona je već predložena (opet, po vrućini možda i neće bit ugodno), a i centar Solina je lijep (Gospin otok, Jadro i mreža kanalića, patke, vrbe...).
    Više mi sad ne pada napamet...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Popnite se na svetog Duju, ako se nitko ne boji visine (usko stubište priljubljeno uz zidove zvonika, prazni prostor u sredini. Gore je vjetrovito i predivno.
    Palača je cijela atraktivna, čini mi se - katedrala (puna sarkofaga i grobnica), sfinge, Peristil (očišćen i bijel), Jupiterov hram, Vestibul, iza Vestibula je Etnografski muzej koji se mojoj djeci sviđa - većinom nošnje (originalne ili replike), oružje, nakit, novac, kopče..
    Prođite kroz podrume pa pogledajte gore - u svodovima su rupe kroz koje su stanovnici palače stoljećima bacali smeće i koristili ih kao zahode. Zatrpali su potpuno podrume, koji su otkopani većinom u 20. stoljeću. Odvratna, ali zanimljiva pričica
    Ako vam ne bude prevruće, obiđite Marjanske crkvice (sv. Jerolima posebno, tamo je i špilja pustinjaka, meni je kao djetetu bilo jako zanimljivo), i galerija Meštrović je na Marjanu i može djeci bit atraktivna. Marjan je i inače lijep za višesatnu šetnju, ali ne baš kad je pripeka.
    Kupat se možete bilo gdje u Splitu, more je čisto, ali gužve su u ovo doba velike. Djeca redom vole Bačvice - deseci metara plićine i mekog pijeska.
    Imate zvjezdarnicu na Mosoru, pa mlinove na okolnim rječicama (Žrnovnica, Jadro), uz Žrnovnicu je uređena šetnica od izvora do ušća (taman mi pričao kolega, nisam bila) duga dva-tri kilometra. Salona je već predložena (opet, po vrućini možda i neće bit ugodno), a i centar Solina je lijep (Gospin otok, Jadro i mreža kanalića, patke, vrbe...).
    Više mi sad ne pada napamet...
    Super prijedlozi, naročito mi se sv. Duje čini atraktivan
    Bit ćemo u Kaštelima, ali vjerojatno će biti prilike i za šetnju po Splitu, pa zato pitam. Eh, da, još jedno pitanje: kakva je autobusna veza Kaštela-Split?
    Razmišljala sam i o planinarenju na Kozjak, ali bojim se da će za to ipak biti prevruće (svojedobno sam bila na Kozjaku početkom ožujka, tad je vrijeme bilo taman).
    Posljednje uređivanje od tanja_b : 04.07.2013. at 15:11 Razlog: nadopuna

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

iza Vestibula je Etnografski muzej
    Zar nije više na Pjaci?
    Pa di iza Vestibula ima odgovarajući prostor za onoliku zbirku?

Istina... nisam duuugo bila tamo, zadnji put oko 2004 valjda... točno pamtim jer mi je frendica tad bila trudna, a cura joj sad ima 8 godina.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je bio oduševljen penjanjem na Sv Duju. i sve oko palače, Peristil.
    Za ostalo nismo imali puno vremena.

Ja zbog sjećanja na stara vremena, uvijek odem, pa sam i njih tamo natjerala, na kolače u Bobis - iako to nije isti Bobis mog djetinjstva

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Zar nije više na Pjaci?
    Pa di iza Vestibula ima odgovarajući prostor za onoliku zbirku?

Istina... nisam duuugo bila tamo, zadnji put oko 2004 valjda... točno pamtim jer mi je frendica tad bila trudna, a cura joj sad ima 8 godina.
    Izgleda da je baš te godine preseljen, evo gdje je sad.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tanja, autobusne veze u Splitu i okolici su notorno loše. I u ova dva ljetna mjeseca, možeš očekivati zastoje na cesti Kaštela - Split. Detalje ne znam, jako se rijetko vozim autobusom.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Izgleda da je baš te godine preseljen, evo gdje je sad.
    Pojma nisam imala, evo gledam na stranici muzeja, postoje i panoramske snimke, jako dobro izgleda, bolje nego u Staroj gradskoj vijećnici, (još pamtim škriputavi parket, miris, beskonačne vitrine i nošnje... bezbroj nošnji.
    A što je sad u staroj zgradi? Cure sori na offu.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Na kolače (ako niste sentimentalno vezani uz Bobis )pođite ovdje. Mislim da oni imaju i neke tradicionalne slastice, splitsku tortu, recimo.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

tanja, autobusne veze u Splitu i okolici su notorno loše. I u ova dva ljetna mjeseca, možeš očekivati zastoje na cesti Kaštela - Split. Detalje ne znam, jako se rijetko vozim autobusom.
    Hvala na upozorenju! Znači, nije puno drugačije od ZET-a

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    A što je sad u staroj zgradi? Cure sori na offu.
    Izložbeni prostor, a da ti pravo kažem, ne znam kako se točno zove otkad ima novu namjenu.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa sad, mi smatramo da je ZET super, pa ti vidi :D
    edit: zezam se malo, premalo se vozim da bih mogla uspoređivati.
    Posljednje uređivanje od vertex : 04.07.2013. at 15:32

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Na kolače (ako niste sentimentalno vezani uz Bobis )pođite ovdje. Mislim da oni imaju i neke tradicionalne slastice, splitsku tortu, recimo.
    X!
    Ta novost u Splitu mi nije promakla.
    A Bobis više nije Bobis.

Vertex, hvala za update.
    Sad sam se sjetila još jednog lijepog galerijskog prostora u blizini http://www.galerija-vidovic.com
    Kad se samo sjetim da sam u tim prostorima učila pjevati izviđačke pjesme...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pa sad, mi smatramo da je ZET super, pa ti vidi :D
    edit: zezam se malo, premalo se vozim da bih mogla uspoređivati.

Razlika je ogromna! Bar je bila. Ali... ja već dugo nisam korisnik Prometa.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I ja mislim da je ZET ludilo prema splitskim busevima, a o liniji Split - Trogir da ne govorim... Srećom, ne vozim se, ali svakodnevno viđam, ovisno u kojim Kaštelima si, pripremi se da će vožnja potrajati!
    Ipak, budi vrlo oprezna po pitanju kupanja u Kaštelima, bez obzira šta ti pričaju...
    Predivan pogled je ako se autom odvezeš na Malačku.
    Već sam jednom negdi pisala, špilja Vranjača pored Dugopolja je predivna + osvježenje po vrućinama...
    Ipak, bez auta nije zgodno tamo otići.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bez auta, Vranjača mi se čini nedostižnom...A jako je atraktivna.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj LEA.st prvotno napisa Vidi poruku
    Ipak, budi vrlo oprezna po pitanju kupanja u Kaštelima, bez obzira šta ti pričaju...
    O ovome sam već nešto načula. Kakva je zapravo situacija? Znam da je svojedobno more u Kaštelanskom zaljevu bilo dosta prljavo...
    Bit ćemo u Kaštel Kambelovcu. I zapravo ne idemo onamo zbog kupanja, ali kad smo već na moru, neke stvari su ipak neizbježne

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja se ne kupam, iako stalno vidim ljude i djecu da idu, kako kažeš ''kad si tu, neizbježno je...''
    Meni je nezamislivo kupat se nedaleko od kanalizacijske cijevi, bez obzira kako divna plaža bila i kako more ''divno'' izgledalo.
    Svake godine pišu novine o čistom moru, sve super, a onda osvane naslov o fekalijama (divlji ispusti) + slučajevi zaraze ovim ili onim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure iz St - kakav je onaj restoran u stijeni negdje iznad Splita ili Trogira? Jeste li bile tamo?
    Zanima me isplati li se, kakav je cesta, klopa? I to je kultura, gastronomska.

Moji su ludi za kupanjem na Bačvicama, mi znamo potegnuti iz Pirovca na Bačvice na cjelodnevni kupanac. Iako su MMu ljepše Ovčice, ja tamo nisam bila.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne znam koji je to restoran, baš si me zainteresirala... Čula sam da u blizini Omiša postoji nešto slično, mislim da se zove Kremenko, i uređen je u stilu Kremenka. Moji poznanici su tamo slavili pričest, klinci (a i odrasli) oduševljeni interijerom. Za cestu su pričali da je loša, uzbrdica (mora bit kad je u stijeni, ), ali vrijedi truda.
    tanja b ima u Kaštelima i nešto dobro, ne znam jesi čula za restoran baš u Kambelovcu, odlična hrana i vrlo povoljno... (baletna škola)

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Šta fali splitskim autobusima? Ja se svako malo vozim, i ok su, i veze su dosta dobre i česte (bar na mojoj ruti) a moj malac je odusevljen njima... jedino sto kontrola svako malo dodje.

Za kupanjac za male klince su super Bace i Firule (pijesak). Na Ovcicama i na Znjanu imate i one neke napuhane tobogane i morske trampoline, i mogu se iznajmit pedaline.

Za predvecernje setnje, osim Rive i grada, mozete i uz more, od Baca prema Znjanu, ima gomila tobogana, trampolina, ljuljacki, kafica za roditelje, a nema (previse) standova sa glupostima.

Zgodno mjesto za popit kavu u gradu (s malom djecom) su Prokurative. Ima puno prostora po kojem djeca mogu trckarat, a nema guzve, tako da ih lako mozete drzat na oku.

Dobar park s velikom livadom je i na Zvoncacu (iz grada preko nove zapadne obale), a tu je i Sustipan koji je bas predivan. Meni je dobra i zapadna obala za setnju. Na podu su stavili ploce sa svim splitskim olimpijcima pa to djeci moze bit dosta zanimljivo (meni je

Do Vranjace se moze busom broj 67, samo kazite soferu da vam stane tamo di je spilja, al onda bi tamo morali napravit malo duzi izlet dok docekate bus za natrag. Al moze bit zgodno vidit stara sela u Zagori. (I pricuvat se poskoka).

E, i imate vlacik koji vozi od kazalista do Bena (na Marjanu) sjevernom stranom Marjana, koja je dobar dio dana u hladu, i dosta ugodna.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ne znam koji je to restoran, baš si me zainteresirala... Čula sam da u blizini Omiša postoji nešto slično, mislim da se zove Kremenko, i uređen je u stilu Kremenka. Moji poznanici su tamo slavili pričest, klinci (a i odrasli) oduševljeni interijerom. Za cestu su pričali da je loša, uzbrdica (mora bit kad je u stijeni, ), ali vrijedi truda.
    Ima Kremenko u brdu, a imaju i Radmanove mlinice uz Cetinu, s uredjenim prostorom za djecu. Tamo je isto dobro, a ako bas zapece, moze se lipo osvjezit u Cetini.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Molim da netko obiđe Kremenka i javi dojmove

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja se ne kupam, iako stalno vidim ljude i djecu da idu, kako kažeš ''kad si tu, neizbježno je...''
    Meni je nezamislivo kupat se nedaleko od kanalizacijske cijevi, bez obzira kako divna plaža bila i kako more ''divno'' izgledalo.
    Svake godine pišu novine o čistom moru, sve super, a onda osvane naslov o fekalijama (divlji ispusti) + slučajevi zaraze ovim ili onim.
    Dala si mi misliti Gledali smo MM i ja stranice NZJZ Split, i imali što vidjeti.
    Sad samo razmišljam kako taktički zabraniti kupanje u Kaštelima, kad ćemo biti smješteni doslovno na plaži Gdje je u okolici najbolje otići na kupanje? Trogir, Split... ?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja kao turist volim trogir, ali bi za kupanje radje otisla u split ili na ciovo, juznu stranu.

Predvecer ako ste voljni mozete i otici na klišku tvrdjavu.

kastele ne poznajem tako da ne mogu nikakav savjet dati.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Dala si mi misliti Gledali smo MM i ja stranice NZJZ Split, i imali što vidjeti.
    Sad samo razmišljam kako taktički zabraniti kupanje u Kaštelima, kad ćemo biti smješteni doslovno na plaži Gdje je u okolici najbolje otići na kupanje? Trogir, Split... ?
    Potpuno razumijem, u nedjelju bila na ručku (Baletna škola), plaža je stvarno idilična, teško je odoliti. U Kambelovcu ima par lipih plaža, u Starome isto. Ali, kad prođem i osjetim neugodne mirise, teško mi se uskoro tu kupati. I mene muči to pitanje, kuda na kupanje, pogotovo kad nisi autom. Prije Medene (iza Trogira) ne poznam plaže jer uglavnom izbjegavam trogirsku gužvu na cesti, u Splitu ima više plaža, ali busom iz Kaštela je sve nezgodno, eventualno Bačvice (ako vam odgovara pijesak i plićak).

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bili u akvariju u Šibeniku (27kn klinac, odrasli po 37 kn)
    Kolektiva nudi ulaznice, evo http://www.kolektiva.hr/zagreb/aquar...2013-main.html
    Posljednje uređivanje od Elly : 13.07.2013. at 09:21

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

4.-23.7. u Omišlju izložba Ive Lulić "Krk-otok vila" u Galeriji Lapidarij, više info:

http://www.czk.omisalj.hr/2013/07/08...krk-otok-vila/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

http://www.kastela.org/novosti/aktua...a-zapadu-bolje
    staro je mjesec dana, a i tada je osciliralo

ja bih djecu pustila i nadala se da će bit sve ok, radije to nego se maltretirat u bus i nekud ići...jer ni Žnjan ni Baće nisu čiste ko suza uvijek...ako ćete more koje je besprijekorno, treba potegnit na bilo koji otok

evo bolji link
    http://baltazar.izor.hr/plazepub/kakvoca
    Posljednje uređivanje od makita : 15.07.2013. at 08:28

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisam se nikad kupala u Kaštelima...Vjerojatno bih napravila kao makita, uz provjeru najfriškijih mjerenja.

Ne znam ima li barki iz Kaštela za dnevne ili poludnevne izlete u Split? To bi vam bilo najelegantnije, pa ako je i skuplje, mislim da bi vrijedilo, bilo za razgledavanje, bilo za kupanac na Bačvicama, Ovčicama ili dalje redom, gdje vam se svidi. Iz Splita ima tih brodica za razne ture i kreću baš s rive, kad bi vas neka tu dovela, bilo bi idealno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.kastela.org/novosti/aktua...a-zapadu-bolje
    staro je mjesec dana, a i tada je osciliralo

ja bih djecu pustila i nadala se da će bit sve ok, radije to nego se maltretirat u bus i nekud ići...jer ni Žnjan ni Baće nisu čiste ko suza uvijek...ako ćete more koje je besprijekorno, treba potegnit na bilo koji otok

evo bolji link
    http://baltazar.izor.hr/plazepub/kakvoca
    Kako čujem, i MM i A. su se već okupali Gazdarica od apartmana im je rekla da kod Baletne škole more ne valja, a kod njih (na 10 min pješice ) je ok, pa im je to bio dovoljan argument.
    Za čisto i besprijekorno more smo ionako već isplanirali otok...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Da napišem friško iskustvo: svi troje smo oduševljeni Kaštelima kao mjestom, i da je more čišće, bilo bi to savršeno mjesto za odmor.
    Nema gužve, na plaži su uglavnom domaći, nema štandova sa suvenirima, baš je ugodna atmosfera, nekako domaća. Hm, možda je to baš zato što je more na lošem glasu, ne znam sad
    Restoran Baletna škola u Kambelovcu je za svaku pohvalu, hrana im je odlična, a cijene prihvatljive.
    Od okolice smo posjetili tvrđavu Klis, Salonu i Split, sve troje nam se jako svidjelo, dok nas se Trogir baš i nije dojmio (prevelika gužva za tako mali gradić).
    I hvala za preporuke za Vranjaču, malo smo je teže našli (autom), ali vrijedilo je truda, zbilja je zanimljivo mjesto. Inače, gazda planira uvesti posjete uz prethodnu najavu, navodno mu se ne isplati puštati u jamu skupine manje od 10 ljudi.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I mi bili u Kaštelima ovaj tjedan! Spavali u Kaštel Lukšiću, kupali se kraj Baletne škole. OK je, ima nešto zelenih algi, morske salate, ali more je u redu. Možeš birati gdje ćeš se okupati, dugačak je potez. Auto tik do plaže može doći. Cijene su prihvatljive. Gazde bili jako ljubazni. Jeli smo i u restoranu Odmor, ukusno i brzo spremljeno. Preporučujem i njih.
    Na povratku smo išli u Vodice. Eh, plaža u Vodicama! Nema čega nema, kao da si usred metropole u vrijeme rush houra Tu ima zanimljivosti kakve ti srce želi. Uredno, raznoliko, čisto, muzika, ples, hrana, piće, masaža, manikura...ali nije moj tip odmora. Za jedan dan, jako zabavno, ali duže-ne bih.

edit: u Trogir treba doći izvan sezone
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 28.07.2013. at 21:45

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I mi bili u Kaštelima ovaj tjedan! Spavali u Kaštel Lukšiću, kupali se kraj Baletne škole. OK je, ima nešto zelenih algi, morske salate, ali more je u redu. Možeš birati gdje ćeš se okupati, dugačak je potez. Auto tik do plaže može doći. Cijene su prihvatljive. Gazde bili jako ljubazni. Jeli smo i u restoranu Odmor, ukusno i brzo spremljeno. Preporučujem i njih.
    Pa onda ste mogli i navratiti na koncert u Vitturiju u četvrtak

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da napišem friško iskustvo: svi troje smo oduševljeni Kaštelima kao mjestom, i da je more čišće, bilo bi to savršeno mjesto za odmor.
    Nema gužve, na plaži su uglavnom domaći, nema štandova sa suvenirima, baš je ugodna atmosfera, nekako domaća. Hm, možda je to baš zato što je more na lošem glasu, ne znam sad
    Restoran Baletna škola u Kambelovcu je za svaku pohvalu, hrana im je odlična, a cijene prihvatljive.
    Od okolice smo posjetili tvrđavu Klis, Salonu i Split, sve troje nam se jako svidjelo, dok nas se Trogir baš i nije dojmio (prevelika gužva za tako mali gradić).
    I hvala za preporuke za Vranjaču, malo smo je teže našli (autom), ali vrijedilo je truda, zbilja je zanimljivo mjesto. Inače, gazda planira uvesti posjete uz prethodnu najavu, navodno mu se ne isplati puštati u jamu skupine manje od 10 ljudi.
    Ma uh, tako govori oduvijek, a mogao bi radit i zaradjivat samo tako.

Razumijem da treba tamo stajati čitav dan, da se ne isplati palit skupu rasvjetu za manji broj ljudi, ali on nabraja i da nije dobro ni kad je grupa velika jer da to smeta špilji...ah, taj u svemu nađe manu...no, ne dajte se smesti, špilja je divna, a po svemu sudeći (tj. ako je suditi po njegovim navikama posljednjih 7-8 godina), on ju ipak uvijek otvori, a to je najbitnije

malo o špilji
    http://www.dugopolje.hr/index.php?op...=84&Itemid=108

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je li to ovo? http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/1749
    Moguce da nije, ovo je kod Trogira, ali slicno je (naletjela slucajno na ponudu).
    Posljednje uređivanje od Elly : 29.07.2013. at 15:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •