-
ja danas napravila mrak riblji ručak 8);
kupila sam svježe brancine koje su mi na placu očistili i filetirali;
obarila sam svježi komorač, tikvicu, luk, mrkvu i izrezala na komade i poslagala u protvanj zajedno s ribom, nabacila i malo crnih maslina, češnjaka i peršina, zalila maslinovim, posolila i popaprila, a po povrću pobacala i male komadiće maslaca.
sve skupa pekla 30 min na 200, dok nije pozlatilo po površini.
mljc, mrak, njami-njami ...strašno fino!!
...a svemu skupa fantastičnu aromu daje svježi KOMORAČ, on je obavezan sastojak kod ovog, tak je fini kad se ispeče
od vode u kojoj sam obarila povrće sam napravila juhu, i naravno još i blitvu uz sve.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma