-
Eh, da... radim ja i Terezinu štrucu - ta se puni nadjevom od grisa i jaja. Istina, dugo već nisam otkad se ustanovilo da mm ima malo povišene masnoće, pa se držimo puretine, ali evo kako ide.
Meso se zamijesi na isti način, a u zdjelici se zamiješa 3-4 sirova jaja s isto toliko jušnih žlica grisa i malo soli, pa se ostavi da nabubri. Meso se razvalja na foliju ili najlon u oblik pravokutnika, premaže se nadjevom od grisa i zarola u roladu, pa se pomoću folije premjesti u pleh. Za ovo treba biti miješano meso jer se od suhog mesa obično raspuca. Tijekom pečenja treba premazivati vrhnjem. Ovo se peče u klasičnom plehu, a kad ispusti masnoću, okolo se može staviti krumpir. Peče se cca 10 min bez krumpira, a onda frk krumpir unutra i peče se sve zajedno do kraja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma