Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: mesna štruca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hvala, žene
    ja imam silikonski kalup, pa bih ga danas htjela isprobati (dobila ga na nekoj prezentaciji nečega)

nemam mrvice i nemam kruha (ajme, mora da to super zvuči), pa ću staviti zobene
    i jaje
    i začine
    pa će valjda nešto ispasti

ana, gdje ti je taj purex
    iako, kad vidim x u nečemu što ima veze s hranom, odmah me asocira na nešto umjetno

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    hvala, žene
    ja imam silikonski kalup, pa bih ga danas htjela isprobati (dobila ga na nekoj prezentaciji nečega)

nemam mrvice i nemam kruha (ajme, mora da to super zvuči), pa ću staviti zobene
    i jaje
    i začine
    pa će valjda nešto ispasti

ana, gdje ti je taj purex
    iako, kad vidim x u nečemu što ima veze s hranom, odmah me asocira na nešto umjetno
    Ne bih te htjela odgovarati jer nemam iskustva sa silikonskim posuđem (baš nikakvog) ali Zdenka2 se svojevremeno žalila da ne može istjerati miris mesne štruce iz silikonskog kalupa, pa smo savjetovali što učiniti...

Budi oprezna s tim jer kolači se peku na 180 ili 200, a kad pečemo meso skloni smo nafrljiti i višu temperaturu. I dojavi rezultate, baš me zanima isplati li se nabaviti silikonske kalupe (u Lidlu i prečesto dođem u napast).

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih te htjela odgovarati jer nemam iskustva sa silikonskim posuđem (baš nikakvog) ali Zdenka2 se svojevremeno žalila da ne može istjerati miris mesne štruce iz silikonskog kalupa, pa smo savjetovali što učiniti...

Budi oprezna s tim jer kolači se peku na 180 ili 200, a kad pečemo meso skloni smo nafrljiti i višu temperaturu. I dojavi rezultate, baš me zanima isplati li se nabaviti silikonske kalupe (u Lidlu i prečesto dođem u napast).
    Volim Lidl, ali njihove silikonske kalupe sam bacila. One crvene. Kolač (kuglof) je bio izvana kao staklen, a ostalo je smrdilo po plastici. Imam neke kupljene u Quelleu i ti su OK.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •