-
Evo još jedna varijanta mesne štruce, zapravo je to mesna rolada:
Pripremi se mesno tijesto kako je već prije napisano (sol, začini, namočeni kruh ili zobene pahuljice, jedno jaje - ja radim s purećim mljevenim), razvalja se na foliji u pravokutnik.
Otopi se ciglica smrznutog špinata, ocijedi se višak vode, doda jaje i malo soli, kome paše i češnjaka, izmiješa se i rasporedi po mesu.
Sad se zarola kao štrudlu (uz pomoć one folije koja je ispod) i prebaci u duguljasti kalup obložen papirom za pečenje.
Kad je pečeno izvrne se na tacnu i skine papir - kalup je ostao čist i ništa se ne prima!
Isto može i s blitvom (kuhanom, ocijeđenom, isjeckanom).
Nama je to jako fino, i toplo i hladno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma