-
Možda sam propustila, ali zašto bake ne mogu biti s bebom - kod mame doma, zašto ih moraju odnijeti, biti same s njima, ako mami to nije ugodno.
I ja bih ti rekla, da zašto bi to uopće morala raditi ako ti nije ugodno i želim biti s bebom. Kakav je to argument da se "mora dati beba i bakama" - nek dođu kod mame.
Inače, i ja sam sebičnjakinja, moj je imao 9 mjeseci (slovima devet mjeseci) kad sam prvi put otišla na sat vremena bez njega u dućan. Sa 11 mjeseci je ostao s mojom mamom 3 sata, samo zato što je trebao krenuti u jaslice, a nikada do tada ni sa kim nije proveo par sati bez mene. Tu negdje me je MM odveo i u Brežice da nešto kupimo, kad smo ulazili u četvrti sat izbivanja od doma, ja sam zarežala na njega da nećemo više ništa gledati i da ulazi u auto. Nemamo bake koje ne rade ni smještaj na moru, ali on sad ima 2 godine i ja si još uvijek ne mogu zamisliti da ode negdje s nekim na par dana.
Trebam li reći da još nikada nije prespavao kod bake? 10 sati (do posla i natrag) je najviše što ga ja nisam vidjela. Kad smo kod toga, žurim doma
.
Zaljubljena mama ovisnica sebičnjakinja
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma