Sandra, pa normalno je da bake i djedovi zele bit s unukom. Pa sta ima veze sto je mali i sto se s njim nista ne moze (a svasta se moze) i tebi je mal pa bi ga sigurno po cijeli dan gledakga i ljubila i nosala ili sta vec ti i beba volite. Mislim i da je za dijete dobro da ga okruzuje sto vise ljudi koji ga vole.
S druge strane, i meni je, narocito svekrva,uzasno dizala zivce prvih pola godine, mater nesto manje. Al s vremenom se to popravilo. I sad mi pase da se one bave malim dok se ja odmaram malo.
A da su one imale, a i dalje imaju, razlicita misljena od mene o tome sto je dobro za dijete,i to je istina. Al ja sam isto postupala uvik po svom.

Odgovori s citatom

. Mislim da je većina mama "posesivna neman", ovako... nakon 2-3 godine dođe ti smiješno to sve skupa, "čep za dijete" je bio svojedobno omiljena pošalica mene i muža - dodaj mi taj "čep za dijete", imali smo nešto i za vlažne maramice što smo pročitali na Rodi, ali sve to kasnije... ali u početku se to sve ouzbiljno shvaća, zove telefončić itd., a kad prođe... prošo voz za babe i dide, a i tad su neke druge stvari. Ja ti želim jednu neopterećenu i toplu snahu, od srca
!
.

Ispričavam se.