-
Sun, dobrodosla sa svojim malim suncem! bas lijepo da nas ima sve vise!
nama je stigla knjiga, kupili preko amazona, i meni fale jos samo par stranica do kraja. citam dok mi mali spava na cici.
nasa situacija je sljedeca. nakon divnog pocetka i entuzijazma, imali smo period kada mi se cinilo da sam jednostavno izgubila sve konce, i izredalo se jako puno nezgoda, tako da sam u ocaju cesce stavljala pelene. to je bilo vezano za piskenje. a za kakanje smo ostali na istom, tj. i dalje to obavljamo kako treba dok ga ja drzim u polozaju.
imali smo probleme sa nocima, stalno mi je bio mokar jer bih se budila prekasno, i to me je isto jako zalostilo jer bi mu bilo hladno, pa sam odlucila stavit mu pelenu preko noci, barem dok se ne naspavam. i evo ponovo prvog pozitivnog rezultata: nocas se popiskio samo jednom, a ostali dio noci je bio skroz suh! i preko dana nam je bolje sada, skroz smo bez pelena, kombiniram timeing sa njegovim znakovima, a oce ponekad i intuicija kada ovo dvoje ne pomaze (osjetim miris mokrace prije nego piski, ili toplinu na nogama kada mi sjedi u krilu).
kada se nosamo u marami vani u setnjici, nikada mi se nije popiskio do sada. ali i ja kombiniram da je to vrijeme pred njegovo spavanje tako da sve funkcionira jer se vratimo kuci prije budenja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma