Opa, novi član 8) Dobrodošla!!!

Prvo da ti odgovorim na tvoj komentar:
Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
.. ovo me oduševljava...Znam da nije bezpelenaštvo, ali sam ipak to željela podijeliti s vama.
nije poanta u tome da klinci nemaju pelenu, nego da mi sudjelujemo i reagiramo na njihove eliminacije (pa tako lijepo kaže naslov knjige: With or without diapers: the natural way)

I da ispravim, bebe ne plaču dok piške, nego bi ja prije rekla da nam plačem signaliziraju da će se neš dogodit i traže pomoć ili smjernicu (a mi reagiramo: ili ignoriramo pa je poruka pišaj di stigneš ili ponekad reagiramo pa je poruka dobro je da mi najaviš jer ja onda neš poduzmem po tom pitanju).

A ono što se meni čini važno za iskomunicirati: mislim da bi bilo super da što više mama izbace kakanje u pelenu. Kakanje se u principu stvarno lako skuži i većina mama zna kad klinac kaka (a neke i kad se sprema) i to mi se čini odlična podloga. Em što im olakšavamo sam čin, em što uživamo u tome što dijelimo takvo magično iskustvo em što dajemo klincima poruku od rođenja da se eliminacija ipak ne obavlja u gaće, a ako da onda je to prije iznimka nego pravilo.

Pišanje.. ljudi ne vjeruju, al pišalina od beba na majčinom mlijeku ne smrdi (i u trenutku kad izlazi iz tijela je gotovo sterilna). Tak da te to ne treba uzrujavati. A to što zlatnog mlaza iz guze ima po svuda :D Ak ti i je danas bed, za godinu dana će ti samo biti draga uspomena