Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Online servis za izradu to-do lista za djecu, postavljanje ciljeva - zgodno

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Online servis za izradu to-do lista za djecu, postavljanje ciljeva - zgodno

http://www.goalforit.com/

Na ovo sam naišla, koristim i jako mi je zgodno. Možda bude i vama!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja nekako radije svo to vrijeme, koje bi mi bilo potrebno za pronaći te liste na netu, za ispisati ih, za organizirati aktivnosti, planove i štojaznamštosvene, radije uzmem djecu i odem s njima vani. Pa po putu radim planove za sljedećih par koraka.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nekako radije svo to vrijeme, koje bi mi bilo potrebno za pronaći te liste na netu, za ispisati ih, za organizirati aktivnosti, planove i štojaznamštosvene, radije uzmem djecu i odem s njima vani. Pa po putu radim planove za sljedećih par koraka.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Moram se i ja složiti s Trinom.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni, naprotiv, treba neki program koji bi mi isključio to-do-listu u glavi, hardver mi vrti i na WC-u, i dok spavam, i dok "opušteno" čitam, i dok... .
    Jedino što imam je zidni kalendar u kojem pišu sve obiteljske/poslovne obaveze. Bez toga bismo se pogubili.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Meni, naprotiv, treba neki program koji bi mi isključio to-do-listu u glavi, hardver mi vrti i na WC-u, i dok spavam, i dok "opušteno" čitam, i dok... .
    Jedino što imam je zidni kalendar u kojem pišu sve obiteljske/poslovne obaveze. Bez toga bismo se pogubili.
    X

Kod mene je stolni kalendar (onaj koji ima tjedan na jednoj stranici) i unutra su datumi liječničkih pregleda i kontrola, ispita u glazbenoj, provjera u školi, dogovora s raznim majstorima i slično.

Baš me jutros kolega na poslu zafrkavao na taj račun, kako uvijek imam sve isplanirano unaprijed ali nikad ne pišem liste obveza, moje vrijeme i prečesto pripada drugima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •