-
čuj htjela sam reći da je cijena kod tebe sukladna vašem standardu
inače, mislim da ne možeš uspoređivati ronjenje i barokomoru
ne kužim se u ronjenje ali mislim da bi dijete trebalo za ronjenje slijediti neke upute i da je to razlog što djeca ne rone, a osnovni problem kod ronioca je dekompresijska bolest kad se zbog naglog izranjanja dogodi ne znam što, uglavnom oslobađa se previše dušika i onda je problem
kisik je opasan ali ak ti dijete udiše sat vremena onda udiše sat vremena ,svejedno ti je da li je to na 5 ili 10 m, na 10 m će ga samo više biti otopljeno u organizmu
kisik je opasan kod dugog liječenja u inkubatoru...a onda govorimo o danima i tjednima, a ne minutama u barokomori
dosta randomiziranih studija je potvrdilo, a mislim da je to i stav nekog od udruženja HBOT(ne sjećam se više kojeg) da je boravak na 4, 5 m neučinkovit, a to da to pomaže su vjerojatno profurali proizvođači soft chambers pa kao možeš imat barokomoru doma...
uglavnom, uvijek je dobro raspitati se...
mi ne koristimo fizioterapeuta
gledali su uši, mjerili tlak prije poslije i još neki aparatić na prst...uglavnom daju dosta vremena između pacijenta tako da se možeš kulturno spremiti
na sva pitanja su imali odgovor, tako da sam puno naučila
iza nas je bio striček na štakam kojeg smo ponekad sreli jer je obično uranio na svoj termin, vrlo srdačno su se ophodili s njim i on bi bio sav sretan kad je dolazio, ne bih voljela da se shvati kao neka hvala, ali imala sam osjećaj da im je zaista stalo do svakog pacijenta
mi smo s našim djetetom prošli svašta i suvag i promjene škola i privatne i neprivatne psihajatre i razne profile stručnjaka i dosta dobro znam razlučit kad netko barata sa znanjem i kad mu je stalo
ja ne mislim da je barokomora svemoguća, mislim da svaka karika u terapiji koju napravim za svoje dijete jača suportivni lanac, tako i to
moje dijete je veliko i za njega nedostaje jako puno drugih stvari koje bi mu sad trebale
sad ima za male jako puno toga što nije bilo za nas (mislim, nisam internet imala ni znala šta je to kad smo krenuli na rehabilitaciju...) i to je ok, ali nekako stalno trampam i tražim neke nove puteve...
npr. kako za natprosječnog aspergerca napraviti profesionalnu orjentaciju?
no, to su neke druge teme
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma