Pokazuje rezultate 1 do 50 od 168

Tema: savjet za klokanicu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Manuela imas link na tu?
    m.njuskalo.hr/oprema-bebe.../klokanica-tomy-rodeo-

ovakva je moja i nebi ju mijenjala ni za što, no svatko odlučuje za svoje dijete!
    sretno u odluci i nošenju, bila marama ili klokanica!

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    m.njuskalo.hr/oprema-bebe.../klokanica-tomy-rodeo-

ovakva je moja i nebi ju mijenjala ni za što, no svatko odlučuje za svoje dijete!
    sretno u odluci i nošenju, bila marama ili klokanica!
    Hmm, nimalo ergonomska mi se ne cini nogice vise, pritisak na zdjelicu, jos okrenuto prema naprijed.

Baby bjorn mi se na slici cini ok - u polozaju prema roditelju. A ovo kad gleda van mi se ne svidja.

Kazem vam - za djetetovo dobro ne nosite ga prema van (osim u slingu u budha polozaju, al to je drukcije jer su nogice tad unutra).

Ledja, bok, prsa, samo nek je prema vama.

Ja sams prvim furala sling, treba vremena da se ushemis i onda bude super. S drugim jednog dana zelim probat mei tai
    Ili ergobaby ako dobijem na lotu

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Hmm, nimalo ergonomska mi se ne cini nogice vise, pritisak na zdjelicu, jos okrenuto prema naprijed.

Baby bjorn mi se na slici cini ok - u polozaju prema roditelju. A ovo kad gleda van mi se ne svidja.

Kazem vam - za djetetovo dobro ne nosite ga prema van (osim u slingu u budha polozaju, al to je drukcije jer su nogice tad unutra).
    sad kuzis zasto fizijatri reagiraju kako reagiraju na opcenito sve nosiljke...

a ja sam neki dan vidjela zenu sa nekom cudnom (bice taj Ergo) i beba je totalno krivo visila ko da ce ispast dok je mama gledala robu po butigama...
    doslo mi je da joj pridjem i kazem da pogleda kako joj beba stoji,da je ispravi....
    tako da mislim da je potencijalno stetno i ako se u ovim ˝dobrim˝ nosiljkama beba dobro i pravilno ne namjesti!

sa svakom treba malo prakse ali nema veceg gusta nego kad uprtis bebu i ona lijepo slatko zaspe tebi glavom na prsima nakon 10min setnje....barem tako moja uvijek....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •