Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Pedijatar u Varaždinu,hitno!

Datum pristupanja
    Apr 2004
    174

Početno Pedijatar u Varaždinu,hitno!

Trebam preporuku za pedijatra u Varaždinu.Hitno je.
    Traži se: onaj koji puno priča,objašnjava,tješi i da govori istinu ja sam od onih kojima se cijepljenje baš i ne sviđa pa bi nekog pedijatra koji je...fleksibilan

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo kod doktorice Karakaš, ali ne bi ti je baš preporučila. Doktorica je inače OK, ali ima stravične gužve. Mi nikad nismo kod nje gotovi, a da ne čekamo sat-dva. Možeš si zamisliti kak je to s bolesnim djetetom tak dugo čekati, a okolo druga bolesna djeca (s drugim boleštinama koje može pokupiti). Naravno, kad dođeš na red da ti ona ne može posvetiti puno vremena jer vani čekaju drugi, iako nikad nije odbila nešto objasniti.

marmelada avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

dobrodosla je svaka preporuka! za 2 tjedna se trebamo javiti na prvi redovni pregled a :/ neznamo gdje da upisemo dijete?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo kod dr. Chamae. Hvala Bogu idemo samo na redovne kontrole pa nemamo puno posla s njom. Ima malu čekaonicu, grozna je gužva uvijek i dugo se čeka, ali mislim da je tak kod svih. Ona je na glasu kao najstručnija što se tiče dijagnostike pa smo ju zato i izabrali, ali nije baš najugodnija kao osoba.
    Što se tiče cijepljenja mislim da uopće nije fleksibilna, i ne priča previše, drži se nekak uzvišeno.
    U Varaždinu su 4 pedijatrice pa i nemaš baš neki izbor.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Možda da probaš kod dr. Putar, gospodarska 25.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Eto, potpisujem za dr. Chamae. Inače, mama sam troje djece i imam jako loše iskustvo sa svim pedijatrima tako da smo sad svi kod dr. obiteljske medicine i prezadovoljna sam :D
    Odbila sam cijepljenje protiv hepatitisa B i doktorica nije bila najsretnija, ali je prihvatila moju odluku. Inače je jako pažljiva prema bebi, na sistematski se naručimo i nikad ne čekamo, a bebu na svakom pregledu detaljno pogleda da li prati razvoj za svoju dob.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Iz kojeg razloga si odbila cijepljenje protiv hepatitisa B?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Podižem temu, vidim da od 2009. nema nikakvih novosti pa molim preporuku za dobrog pedijatra u Varaždinu ( ili okolici ), prevažna nam je ta odluka, i ne želimo kixati pa se onda prebacivati nekome drugome...

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Franka 35 prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem temu, vidim da od 2009. nema nikakvih novosti pa molim preporuku za dobrog pedijatra u Varaždinu ( ili okolici ), prevažna nam je ta odluka, i ne želimo kixati pa se onda prebacivati nekome drugome...
    ja stvarno ne znam koga i preporučila

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja bih uvijek preporučila dr Putar

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •