-
Osoblje foruma
Mislim da su odlučili malo promijeniti koncept filma obzirom na konferenciju u Haagu, a u kolovozu nadam se Rivendell da ćemo moći na par mjesta u Hrvatskoj organizirati male premjere 
Jaako sam uzbuđena, jer na konferenciji će biti jedna Roda
, samo mi je žao što Haag nije bliže i što si i sama ne mogu priuštiti put, smještaj i konferenciju, no bit će prilike vjerujem da je to prvi korak u nizu koraka. Pokret se zahuktao, puno će se stvari promijeniti, puno ljudi rade na promjene i mislim da kako se zakotrljalo sada, promjene su neminovne.
Jedna moja prijateljica je bila u dijelu Where's My Midwife iz Kanade... tamo se vodi borba jer puno žena žele roditi uz svoju samostalnu primalju u bolnici, a neke bolnice ne daju primaljama tu mogućnost (privelages odnosno hospital privelages), što nije tolki problem u većem mjestu gdje imaš puno bolnica ali je problem u manjim mjestima gdje postoji samo jedna ili dvije bolnice. Dakle te žene su na neki način prisiljene roditi doma uz licenciranu primalju, a žele tu istu primalju imat uz sebe u bolnici a administracija bolnice ne da ili odobri premalen broj "privelages" (premda im država kaže da moraju).
Tako da, imaju primalje, imaju licence, ali ih kači administracija na drugi način. Pošteno? I think not.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma