Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Pravni savjet vezano uz ostanak babinjače kraj novorođenčeta...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Pravni savjet vezano uz ostanak babinjače kraj novorođenčeta...

Poznanica ima "situaciju". Rodila prije 3 dana na sv. Duhu, 3. dijete, iz Budinščine je, tamo je bila mj. dana na čuvanju trudnoće, dijete ima hidrocefalus i još neke zdravstvene probleme. Sad ih sa sv. Duha hoće poslati doma uz potpis, pa nek si ona sama organizira za dijete dijagnosticiranje i liječenje na Rebru!!! Kao, njima je teško organizirati im premještaj!!! Još su joj rekli da na Rebru ona nemože biti uz dijete, a posebno ne besplatno, iako je riječ o novorođenčetu!!! Ma cure moje, je li tomu doista tako!!!???

Hajte recite Vaša iskustva i dr. jer je misle otpustiti u ponedjeljak već!!!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Na Rebru se ne može biti uz dijete NIKAKO osim u posjetama, noćenje je nemoguće (isprobala osobno). Što se tiće dijagnostike i liječenja , izgleda da je dijete u dobrom zdravstvenom stanju kada oni ne organiziraju premještaj? Tj.oni žele otpustiti dijete doma , pa da ga ona od kuće vodi na dijagnostiku i ev.potrebno liječenje?
    Posljednje uređivanje od sirius : 25.05.2012. at 21:49

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Na odjelima dječje neurokirurgije se može biti s djetetom 24/7, a od prošle godine i na neurologiji, besplatno naravno. A vjerojatno će biti na jednom od ta dva odjela ako je riječ o hidrocefalusu.

Naravno, ako je uopće potrebna hospitalizacija.
    Posljednje uređivanje od klaudija : 25.05.2012. at 23:08

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Poznanica ima "situaciju". Rodila prije 3 dana na sv. Duhu, 3. dijete, iz Budinščine je, tamo je bila mj. dana na čuvanju trudnoće, dijete ima hidrocefalus i još neke zdravstvene probleme. Sad ih sa sv. Duha hoće poslati doma uz potpis, pa nek si ona sama organizira za dijete dijagnosticiranje i liječenje na Rebru!!! Kao, njima je teško organizirati im premještaj!!! Još su joj rekli da na Rebru ona nemože biti uz dijete, a posebno ne besplatno, iako je riječ o novorođenčetu!!! Ma cure moje, je li tomu doista tako!!!???

Hajte recite Vaša iskustva i dr. jer je misle otpustiti u ponedjeljak već!!!
    Kakav potpis?
    Oni traže da potpiše da odlaze na vlastitu odgovornost a u stvari ih tjeraju iz bolnice?
    Ako je tako ja to ne bih potpisala ni u ludilu.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sd je poznat po tome sto se rjesava beba i mama uz potpis.

Ucjenjivat ce ju. Nek ode netko pricati umjesto mame i traziti ih da organiziraju premjestaj ako ce biti potrebno. To je njihov posao.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa Vidi poruku
    Kakav potpis?
    Oni traže da potpiše da odlaze na vlastitu odgovornost a u stvari ih tjeraju iz bolnice?
    Ako je tako ja to ne bih potpisala ni u ludilu.
    Da, potpis da izlaze na osobnu odgovornost! Ja sam joj isto savjetovala da ništa ne potpisuje i da joj ONI organiziraju premještaj za nju i dijete! Rekli su joj da im je to teško i da je gužva, pa možeš zamisliti ako je njima tako iz ustanove u ustanovu koliko je tek onda "lako" to njoj od kuće iz Budinščine organizirati hospitalizaciju ili pregled na Rebru!!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nemam pojma o ovome, ali da netko ide tjerati nekoga da potpiše da nešto radi na svoju odgovornost mi je van svake pameti...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa čuj, oni joj "fino" sugeriraju; doma je čeka još 2 djece (2 g. i 1 g.), dugo je od njih razdvojena, sad je zapravo sretna kaj su ona i beba živi i kaj bebi netreba hitna operacija; međutim - mali ima rupu na srcu koju za sad kontroliraju, ima hidrocefalus i neki genetski poremećaj - to sve još niti neznaju koji je jer treba dijagnostiku napraviti. I sad, sugeriraju joj da je njima bed nju premjestiti s bebom, da se to plača 500 kn apartman dnevno, da to može "lako" od kuće se naručiti, pa ga navažati od Budinščine do Rebra na liječenje i sl. Zapravo ih na fin način guraju van...

Ja sam joj sugerirala da ništa ne potpisuje i da se neda, eh sad - mora se i ona boriti sama za sebe i svoje dijete, meni je to nemoguće napraviti...

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Izbacili su na ulicu jedva punoljetnu curu iz Siska koja je prijevremeno rodila bebicu od kilu i kusur jer ju je decko premlatio.
    Pa se ona vratila decku i dolazila na izdajanje jer druge opcije nije imala. Jedino je tako mogla ostati uz dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •