već dugo nisam kupovala legiće, gdje su sada najpovoljniji? treba mi neki veliki set, za jedan rođendan...
već dugo nisam kupovala legiće, gdje su sada najpovoljniji? treba mi neki veliki set, za jedan rođendan...
Imas na e-bayu povoljnih refuzo ponuda,ono kupuje se na komade - po 50,100 i vise....
Mislim da su i manji setovi ispod 160kn povoljniji nego u nas....mislim,i veliki su ali bi platila carinu pa neznam na finalu jel' se isplati...
A kod nas sam skuzila da su po velikim centrima jeftiniji nego u specijaliziranim djecjim trgovinama....npr. ovdje su u Getrou najjeftiniji...
na ebayu znaju ispasti skuplju nego u trgovini jer je skupa poštarina za velike kutije
muller je definitivno najskuplji
vidi u kauflandu- znaju imati veća ili manja sniženja na legiće, ali je izbor ograničen pa ako tražiš baš nešto određeno, ja sam nedavno u kauflandu kupila Lego Friends restoran u parku za 100 kn, snižen s 260 kn
Baš sam htjela napisati da su u Kauflandu Lego Friends bile na sniženju. Ne znam da li su još uvijek.
Zimus kupila Lego Hogwarts Game u Plodinama, bio je snizen na 30%... Oni znaju imati snizenja na legice, vrijedi svako toliko pogledati.![]()
http://www.ekupi.hr/Snizenje-Lega-do-30-g11962.aspx
Dio asortimana Lego im je snizen.