-
Koristi li koja mama rad na 4 sata zbog govornih vježbi djeteta?
djevojčica,uskoro 4g jako loše govori,ide u suvag 2 puta tjedno na govorne vježbe,da li bi mama imala pravo na rad s polovcom radnog vremena,ako da koja joj sve dokumentacija treba za ostvarivanje prava,hvala
-
najvaznije ti je da imas preporuku specijaliste da se mami odobri srv i da su oba roditelja zaposlena na puno radno vrijeme.
da li imas pravo, ne znam. pretpostavljam da ovisi o nalazima.
-
I mene zanima odgovor na ovo pitanje!? Zna li možda tko ili je mama Pink-OS u međuvremenu saznala i nešto napravila po tom pitanju?
-
Pisala je mamma san o tome na onom topicu o dječjem doplatku, ako se dobro sjećam.
Nisam pravnik i ne znam kako ide u detalje, ali moraš imati preporuku stručnjaka i onda s tim ići na komisiju.
Offt. moje dijete je išlo u Suvag na kompletnu dijagnostiku i terapije 2x tjedno od treće/četvrte godine života do drugog razreda osnovne, a nisam ni znala da bih eventualno mogla imati pravo na srv. To vjerojatno ovisi o dijagnozi. Ako je obična dislalija, onda ništa, ali ako je miješani govorno-jezični poremećaj, možda vrijedi pokušati. Dobro je da se o tome diskutira, pa da ljudi znaju.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.10.2012. at 11:03
-
ja sam to pravo koristila, ali 2006/2007, ne znam koliko mogu pomoći jer je ono kod mene bilo samo posljedica hipertonusa, odnosno zadnja neizlječena stavka.
znaći na svaku novu komisju smo išli s istom dijagnozom hipertonus distony sd. ali u obradi kod drugog liječnika, zadnje je bilo usporen razvoj govora kao posljedica istog.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma