Beti ti si brutalnanemoj baš tako. I ja mislim da je 9,ali puno je njih odgovorilo 11 pa očito je negdi došlo do kratkog spoja. Potpisujem ti zadnji dio posta i nadodajem da bi bilo "čudno" da su svi sve riješili
Uf, kad sad pročitam svoj post, stvarno jesam.
No, neka uživaju u mladosti, neka je mozak na paši 90% vremena, neka ništa ne rade po kući, neka izlaze, neka treniraju, neka imaju ljubavi, ali...neka ukopčaju taj mozak kad treba! I točka.
Pa nije to previše tražiti od djeteta, tj. mladog čovjeka, zar ne da nije? Da položi maturu. Svojim trudom.
meni je odgovor odmah bio 9...
ali ja sam stara folklorašica koja zna da u folkloru uvijek fali dečki i parovi mogu bit i ž+ž![]()
Nije to previše Beti,slažem se...i nek prestanu kukati ako nebude 80-90% Svakome će biti po zaslugama,barem otprilike.
NetkoMiOteoNick, da slazem se da nas par nije vidjelo odmah da je odgovor 11, ali sam si dala truda i pogledala ostale zadatke. Bez ikakvih priprema mislim da bi tu razinu matematike prosla bez ikakvih problema. Zbilja B razina je bila lagana. I koliko god se na slagala ja s Beti na puno topica, ovdje fakat djelim njeno misljenje u potpunosti. Evo sad me zanima i razina A, da vidim kako tamo stojim.
Smeta me kad se kritiziraju mladi kako pojma nemaju, a ni starije generacije nisu skužile zadatak.
sva sreća pa se ne boduje samo jedan zadataktako da će maturanti ipak moći proći maturu
A mi ostali smo već davno prošli svoje prijemne, jedino da nas retroaktivno sruše![]()
Čula od maturanata i njihovih roditelja koje poznam da nije bilo nikakvih drama... Ovo što se po internetu povlači vjerojatno je glasna manjina.