Molim savjet jer samo na rubu živaca, snaga, a ne želimo se svađati sa našom učiteljicom, koja ima malo drugačije standarde.
Ovako,
moj mali je prvašić, te od kada dobijaju ocjene nisu niti jednom pisali ispravak testa - niti iz jednog predmeta. Učiteljica kako sam rekla ima vrlo visoke standarde, pa tako mi redom doma vježbamo SVE predmete uključujuće glazbeni i tjelesni - za ne vjerovat....
No ono što me jako mući (a i mog malog) jest da se on nje boji, pa tako kada pišu test nitko ne smije pitati ako mu nešto nije jasno a ona sa njima radi (vježba) minimalno.
Njemu ne ide matematka nikako, učiteljica nas na informacijama uvjerava da je i trojka ocjena zar ne?
Na svakim info moj mali je genijalac... za dopunsku ga neće!
Matematika mu ne ide, pošto sada već ima par trojki i par četvorki ne želim da mi dijete ima tri iz matematike u prvom razredu.
Nisu pisali ni jedan ispravak testa, a ne znam nikog osim naše učiteljice da je tako strog u prvom razredu, te ne znam nikog tko im ne da šansu da isprave ocjenu, pogotovo ako on to sam želi.
Jućer je plakao kao kišna godina jer je opet dobio tri, a ona ga ne šljivi....srce će mi puknuti.
Što da radimo?
Molim savjet.