Jako sam žalosna. Žalosan sam što me moja crkva odbacuje, žao mi je štro nas sve odbacuje. Svaki 5. ili 6. par u Hrvastkoj ne neplodan. Od toga je puno vjernika (i onih koji inače dosita prakticiraju svoju vjeru). Poznajem i osobno puno vjernika koji idu na MPO. Vjerojatno se osjećaju povrijeđeno kao i ja ovim napadima. Napušteno. Žalosno je što se provodi ovakav medijski linč na slabu populaciju...neplodne, koji ionako duboko pate.
I u Bibliji je želja za djetetom uvijek bila jaka. Često se u Bibliji spominje tuga zbog nemanja djece i blagoslov u starosti (Abraham, Zakarija,...) Zašto je to danas čudno i zašto se to proglašava sebičnošću, a nas sebičnjacima i ubojicama koji su se udaljili od vjere.
Bole me još neke stvari vezano za stavove crkve ...
Ali idalje vjerujem i vjerujem da je Isus crkvu ustanovio kao zajednicu vjernika i zato ne mogu samo prestati odlaziti u crkvu, ali ovaj Nauk koji nam se predstavlja mi se čini jako napoako postavljen...
A Isus sve vidi...ne reče li On (prafrazirat ću jer nemam vremena tražiti točan citat) "Tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen" i nakon toga "Ženo, gdje su svi? Zar te nitko ne osudi? Ne osuđujem te onda ni ja." Tako bi malo više trebali razmišljati i naši crkveni oci.
A to je u duhu milosrdnog Boga punog ljubavi kojeg ja poznajem...I on će ocijeniti je li moja savjest i slobodna volja koju mi je dao ispravno odabrala.