Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Dojenje i jagode

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Prema mom iskustvu za dojenje su mi bile gore trešnje (a obožavam ih) jer je dijete imalo grčeve. Ako sam jela jagode, nije mu bilo ništa.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Prema mom iskustvu za dojenje su mi bile gore trešnje (a obožavam ih) jer je dijete imalo grčeve. Ako sam jela jagode, nije mu bilo ništa.
    eee!

na jagode ne reagira, pa cak i ako pojedem mjericu (domace zagrebacke jagode, znam od koga ih uzimam i gdje i kako rastu), al sam u nedjelju pojela par tresanja, ni ne razmisljajuci da ne bi smjela, bas kao sto nisam razmisljala ni za jagode, i pojavio joj se osip i crvenilo kraj cmara.
    a mozda je to i do sarajevskih cevapa :/

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    eee!

na jagode ne reagira, pa cak i ako pojedem mjericu (domace zagrebacke jagode, znam od koga ih uzimam i gdje i kako rastu), al sam u nedjelju pojela par tresanja, ni ne razmisljajuci da ne bi smjela, bas kao sto nisam razmisljala ni za jagode, i pojavio joj se osip i crvenilo kraj cmara.
    a mozda je to i do sarajevskih cevapa :/
    Ja sam zakljucila da tresnje i visnje imaju kozicu, a grozdje jos i kostice koje smetaju dojenoj djeci.

Za cevape ne znam (moze biti da i to smeta) ali moj sin je jednom slicno reagirao kad smo za NG imali prasetinu - tri dana se nije gasio, urlao je bez prestanka iako je bio stariji od 6 mjeseci i vec na dohrani. Prisjela mi je prasetina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •