-
faza ili naša krivica?
unaprijed se ispričavam jer ima ovih tema more, ali ja se nekako ne snalazim,
naime bili smo do prije par dana dobri uspavljivači, kažem uspavljivači jer je to naša boljka (ne spavanje, M spava uglavnom dobro i mirno)
od prije neki dan, točnije od kada se promijenila ura (ne znam je li to razlog) M (15 mj.) počela je sve kasnije zaspivati
večeras je zaspala u 23,00 sata nakon 1,5 sat uspavljivanja 
, točnije to je bilo skakanje, dizanje, izležavanje, valjanje, zvanje baba, dida, vau vau i sl., pa čas bi na naš krevet, pa bi u svoj krevet, pa bi medu, pa nebi, pa bi pila vode, pa bi da ja izvodim ludorije, pa skače po MM...... jednostavno kao da je 10 ujutro, a ne 22,00 navečer, sva je ko navijena, ali doslovno
E sad tehikalije kod kojih mislim da griješimo, a vi me prosvijetlite
- diže se nekad i oko 9-9,30 sati (oko 5-6-7 ujutro popije nešto mlijeka i nastavi spavati, glupa navika još uvijek)- (možda bi je trebala malo ranije buditi),
- spava popodne (prije promjene sata zaspala bi točno u minutu u 13,00) ali tada ne bi spavala više od 1-1,30 sat
- sad nakon ručka to spavanje bude i bliže 14,00 sati, e ali sada spavamo češće i do 2 dobra sata
- u krevet idemo po meni kasno (i tu vidim najveći problem) oko 21,15 otprilike, ali reći ću vam i zašto - jer jednostavno ne mogu sve obroke i međuobroke isplanirati sa ovakvim njenim rasporedom, naime večera nam padne oko 19,30, a rastegne se i do 20,00 nekad
- na AD-u je pa nam još ide i bočica koja ni da se na glavu postavim ne može ići prije 21,15 (jer je večerala oko 19,30) - a uz to sinoć i večeras ne želi ni pogledati bočicu, imam osjećaj da izbacuje tu večernju, e ali vodu iz sportske baby bočice bi pila ko smuk iako do sada nije htjela ni dec vode popiti cijeli dan....
ne zamjerite mi na puno detalja, ali nekako sam zabrinuta, mislim da je pre mala za tako kasno zaspivanje, iscrpljujuće uspavljivanje i za nju, a bome i za nas, a i nisam sigurna koliko je dobro naspavana.....
PS e i da imamo od prošlog petka sekreta u nosu, malo upaljeno grlo i sitnu temp. koje ujutro uglavnom nema, a u popodnevnim satima se pojavi i do 37,2, inače je vesela i dobro raspoložena, odaaaavno nas muče trojke i četvorke------da nije to????
ili je samo faza???
dajte samo utješite i kudite naravno, mislim da imate materijala 
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma