Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
Zar vasa djeca stvarno znaju kako su zaceta? Mislim, do detalja o golfu? Ovo s bracnim putovanjem mi se ne cini problematicnim (a ni golf, zapravo ).

Meni se cak ne cini ogroman problem objasniti pricu oko zaceca da bi se pomoglo bratu ili sestri, a ni dokazivanju ljubavi jer je zacece planirano (iz ovog ili onog razloga). Vise mi razmisljanje krece u ovom smjeru kojeg je emsa upravo spomenula - je li to fer prema zdravom djetetu?

A i ne znam bas za djecu, u razdoblju dok su jos stvarno djeca, bi li stvarno, svjesno i s razumijevanjem, odlucila pomoci braci.
Ha,ha...niti ja ne znam gdje su mi djeca začeta, to je bilo slikovito. Hoću reći da sam ja u pubetretu nekad mislila da sam usvojena jer su me roditelji naljutili, što bi tek bilo da sam imala ozbiljnog štofa ih za optužiti da su me rodili iz ovog ili onog razloga (iako mislim da je taj dio manje bitan u velikoj slici).
Ovo sa pomaganjem braći tako da se daje koštana srž je već standardni postupak , i njime se podrvrgavaju mnoga braća i sestre. Vjerujem da bi gotovo svako dijete reklao da je spremno se podrvgnuti zahvatu ako je druga opcija od toga realni gubitak brata ili sestre. U svakom slučaju na kraju ta odluka nije niti dječja nego i o njoj odlučuje roditelj.