lucky day prvotno napisa
![]()
Da MM nije cikio peti dan, mi bismo ostali bez mlijeka u desnoj! Da sam znala da će ispast tako lako, sakrili bismo se negdje još u bolnici da ne trpim one boloveEla nije htjela ni čut za ''šeširiće'', a meni cika prepuna mlijeka s uvučenom bradavicom... Ne smijem se ni sjetit!
Jedino su nas brinule moguće bakterije iz sline na ciki zbog male iako sam oprala ciku nakon njega...
Ludi steJa jos nisam probala svoje mlijeko,a mislim da ni necu.
MM takoder.
Prvih mjesec dana mi je mlijeko teklo kao ludo,stalno sam bila mokra-grudnjak,potkosulja,majica sve bi bilo mokro i ljepljivo. Ulosci za dojenje nisu bas nista pomagali.Kad bi mlijeko krenulo,promocilo bi sve taj cas.Morala sam se presvlacit po deset puta na dan i kad bih nekamo isla uvijek sam se bojala da ce mi se pojavit ogromne mokre fleke.
Zbog toga svega mi se mlijeko zgadilo.
![]()
I mene je moj izdajao ali ručno. Da vidiš kak sad zna na pravom mjestu stisnuti ciku da mlijeko lijepo štrcne van. Ali nije htio ni probati moje mlijeko, kaže da mu je to onak, ne bi on baš. Ili je možda čak probao ali jedva da je malo licnuo, ne sjećam se više.
Jooooj što komplicirate, ma super vam je to.
Vidio sam negdje guba sticker: "I make milk, what's your super power?"
pa za to postoji super jednostavan i jeftin trik: kad krene let down, samo malo s dva prsta stisneš bradavicu tako da ne pršti okolo...ali ako si negdje vani, probaj se zakamuflirat da ne dobiješ čudne pogledeNina prvotno napisa
![]()
Pa da sam vam znala ovo prije dobacit'aries24 prvotno napisa
![]()
BTW, MM je mene gnjavio dok mu nisam dala da proba moga mlijka.. Doduse jesam ja non stop mu gustala kako je fino slatko.
![]()
Kad je malo probao veli "Pa bas je fino slatko!"
Prisjetih se divnih dana prije dosta godina... ali i onih koji me uskoro docekuju.
Ma meni je bila genijalna pomoc mog muza za izdajanje u 5 ujutro kad bi bila sva mrtva umorna, a grudi prepune. Nije bas da je uspostavio tehniku i vukao kao beba, ali bar malo je pomogao da se isprazne da mogu dalje zaspati. Usporedio je okus sa sojinim mlijekom od vanilije i jako mu se svidjelo. Obozavao je to.
Nadam se da ce tako i ovaj put.
Ja nisam bas bila odusevljena idejom da probam svoje mlijeko. Inace sam prilicno gadljiva i nije mi se svidjelo kad se onako razdvoji vodenasti dio od masnog u casici... ipak, probala jesam i okus je stvarno bio odlican!
Cudno je ustvari kako nam se moze "gaditi" vlastito ili tudje zenino mlijeko, a kravlje mlijeko nam je (vecini) normalno piti? Hm.
Možda je to priroda tako udesila, kako ne bi odrasli pocugali fino mljekeco, a beba ostala gladnaAnita-AZ prvotno napisa
![]()
ali i zivimou vremenu/kulturi gdje je tjelenost 'gadljiva'... od mirisa pa sve do 'pretjeranih' tjelesnih kontakata...
Da. Mislim da je u ovome problem! Opcenito ljudi bas nisu navikli na fizicki kontakt osim sa onim i tamo gdje im je to dopustivo. Koje ogranicenje uzasno. Ja sam recimo poznata po tome da volim grliti ljude, prijatelje svoje i muske i zenske... znam da je nekima to bilo tako cudno i skroz bi se ukocili na moju reakciju grljenjem! Al navikli su se! Haha..lucky day prvotno napisa
A moram se pohvaliti da sam inspirirala i vlastitu svekrvu (koja je kasno dobila jos i djevojcicu... tako da mm ima sestricu od samo 15 godina), a i neke susjede da svoju djecu grle i maze! Neka su djeca to trazila cim bi vidjela da ja mazim svoje dijete, a neke su se valjda mame odvazile vidjevsi da je to normalno kad to i drugi rade i sad im je to postalo normalno! To me veseli vidjeti jer vidim kako medusobno jedni na druge utjecemo i gotovo da nista nije bez utjecaja, pa cak i nas poljubac pod necijim prozorom.
A sto se seksualnosti tice, pa to je katastrofa kako su ljudi ukoceni! Posebno zene. Muskarci bi jos i bili otvoreniji, ali kako tome pouciti zene!? Da vole vlastito tijelo i da uzivaju u vlastitom tijelu, da istrazuju, da su otvorene.
Ali kad promotrim odnos svojih roditelja sto se seksualnosti tice.. npr. stari otvoreno prica o sexu, a mama se crveni sa strane. Ali zamjetih kako on niti ne vidi sex kao nesto sto zena voli, vec zadovoljenje muskarca tim cinom. Pa kad to promotrim ipak toliko ne krivim svoju mamu sto se nije otvorila prema tom vidu zivota. Zeni je potrebno veliko postovanje od muskarca da bi ona uspjela biti divlja i zivotinjska (bar) u krevetu. I bar je pola problema u tom odnosu muskarca prema zeni, a druga polovica njen sam odnos prema sebi.
Ha.. na koju smo temu otisli sa dojenja muzeva.![]()
Kad bi odrasli pocugali, napravilo bi se novo za bebu (zakon ponude i potražnje).kloklo prvotno napisa
sad buš navukla svog muža.............buš vidla kaj je to produženo dojenje jer nas muške, malo odraslije je teško skinuti sa cice u ovim godinama, da mene moja pokuša odviknuti, ja bi se mam odselil
Samnom je bila zena u rodilištu i kaže da ju je muž spasio 'cicanjem', druga je to javila svom mužiću koji se ponudio da nas spasi sve u sobi - nemoram ni reći kako se cerekati ako si imala epi...brrrrr. Moj je probao da pojača laktaciju ali nije mu uspjelo i opet sam se cerekala i opet brrrr. U svakom slučaju :D
[quote="snoopygirl"]Samnom je bila zena u rodilištu i kaže da ju je muž spasio 'cicanjem', druga je to javila svom mužiću koji se ponudio da nas spasi sve u sobi
fin mladac, i ja bi se isto tako volio žrtvovati
bubimirko prvotno napisa
ja cu umrijeti!!!
E, a nisu mi jasne one filozofije oko položaja usta i zuba. Nije da su mi nešto velke, al uredno si mogu dohvatit bradavicu u usta i da viš kak je fino (ajme, nemrem vjerovat da ću ovo stvarno objavit..)![]()
![]()
aqua ti to sama dohvatiš svoju ciku? :shock:![]()
Sad sam i ja probala dovesti bradavicu do ista,i ide bez frke..usput sam se pošpricala![]()
moje su male i nema sanse da ih dovucem do usta...
tek kad mi seobjese do pupka mozda![]()
Ti bokca, ja imam mljekare brat bratu šestica i ne mogu ih dovući do usta ni pod razno!
Btw, moj ne želi ni probati.![]()
ma naš kaj, možda to fakat ima veze s napunjenošću, ja sam isto imala šesticu prvih mjesec dana i jedino sam si mogla špricat prema ustima..
(sad sam se sjetila, ha-ha, dva tjedna pred porod sam se vidla u špiglu i udrila u gorki plač da ja ne bi da su baš taaak velke i sva sam bila jadna. mm me samilosno grlio i tješio, al niš nije palilo dok mi nije obećo - da će platit operaciju da se smanje, ako ću nakon dojenja i dalje imat takvu želju!! :D )