Imam i sling i maramu, pokušala sam ju staviti, međutim negoduje. Jednostavno voli uspravno na rame i gotovo.

- Stolice: ima 3-4 stolice dnevno... ponekad su pjenušave i rijetke, ponekad gušće, boja: najčešće žuto smeđa, ali zna se zalomiti i zelenkasta. No muči me često što zna biti i sluzi. No pedijatrica odmahuje rukom. Samo jednom nam se dogodilo da je bilo malo svježe sukrvice u stolici.

- Mislim da proguta dosta zraka kad se ovako bori s cicom, zna to podrignuti, a ponekad i ne podrigne pa često čujem prduckanje.

- plače čim vidi dojku, a ponekad plače i kad počne sisati. Češće ovo prvo.

- u ležećem položaju odmah krene plakati

- trbuh na trbuh: probala, ali nisma spretna pa nisam uspjela

- nemam siloviti LD, jer u periodima kada ona lijepo doji, zna se nositi s refleksom, a često plakanje počinje prije nego refleks uopće krene, tako da mislim da nije povezano s tim

- što se tiče refluksa, više je to bilo savjetovanje s pediajtrom, nitko ju nije slao na nikakve pretrage

Inače, zaboravila sam spomenuti, a ne znam da li ima veze - ona je neurorizično dijete. U rodilištu je imala infekciju koja je uspješno izliječenja antibiotskom terapijom. No UZV mozga je pokazao maaalo krvarenje 1. stupnja. Sutra idemo kod neuropedijatra, ali ne znam da li ovo može imati veze s tim.