Drage moje Rode,
ovdje vaša LeiA. Bebač mi ima 10,5 mjeseci. Ja sam uglavnom bila plačnog raspoloženja ili sam mijenjala raspoloženje kao čarape!![]()
Bila sam i ovdje predmet kontroverznih rasprava i sl. a i kod kuće sam se sa svima htjela posvađati. Sve zato što sam nezadovoljna sama sa sobom! Skupila sam 27 kg viška prije trudnoće (inače sam bila zgodna... šmrc :/ ). U trudnoći sam pazila i dobila samo 9 kg. Izgubila sam čak 11 kg 2 tjedna nakon poroda. U ovih 10 mjeseci natukla sam još 10!
Sad imam 35 kg više od svoje idealne težine!
Imam 91,5 kg, a želim se vratiti na 56 kg koliko sam imala skoro cijelog života do prije 4 godine!!
Izračunala sam da mi treba najmanje oko godinu dana uz sat vremena vježbanja dnevno i manji unos kalorija... (ne izbacujem nikakve namirnice, samo bolje kombiniram i trudim se pretežno jesti hranjive i zdrave namirnice... jedan od 3 faksa koji sam upisala je prehrambeno tehnološki a dogurala sam do apsolventskog pa imam nešto znanja o dijetoterapiji, a i jednom sam već izgubila 15 kg za 5 mjeseci na taj način) 8) .
Ovo je moja fotografija od danas kad sam prvi puta vozila sobni bicikl:
Slika: 1. dan mršavljenja i vježbanja
Ne želim više:
- bojati se hoću li biti dobra mama,
- hoću li uspjeti završiti treći faks koji je konačno ono što želim
- mrziti sex i bilo kakvo skidanje i gledanje u ogledalo
- plakati svaki dan
- misliti da život nema smisla
Želim:
- biti osoba kakva želim biti
- biti dobra i vesela mama
- biti dobra supruga
- dobiti diplomu
- se oblačiti kako mi se sviđa
- moći hodati i penjati se uz stepenice
- smijati se i uživati u svom djetetu
- imati još djece kad smršavim, diplomiram i nabavimo veći stambeni prostor (trenutno 30 kvadrata)
- i još puno toga...
- želim početi SAD!
Osim natrpavanja svakolikom hranom, jedini užitak su mi bili pravljenje web stranice za mog Nou i ovaj forum!![]()
Uskoro, doduše, moram ići na posao, ali nema veze...
Najviše bih voljela nakon godinu dana staviti vam sliku na kojoj imam 56 kg (ili približno) i svog tada skoro dvogodišnjaka u krilo... da se može ponositi svojom mamom!
Da, jutros sam odlučila da ću ŽIVJETI... a malo mi je falilo...i duuugo mi je trebalo...