Tezina zene, u principu. Osim ako je dobivena tezina u trudnoci valjda posljedica nekog (kompliciranog) problema.
U prijevodu, ako ostanes trudna sa 150, 180 ili 200 i vise kila, pa dobijes jos 30... ili zapravo samo 5, ili nista, lako moguce da ce ih biti frka preuzeti odgovornost. Nije da se po defaultu ocekuje da ces umrijeti na porodu, ali komplikacije cesto postoje kroz cijelu trudnocu.
Mislim da im je svejedno ako sa 60 dodjes do 90, osim ako nije bolest u pitanju.

Odgovori s citatom
sa svojih dobivenih 30 (ok, 28 :D)
Nije ti startna pozicija bila 150.
:neispavana:

, u RL ljudi baš ne vole ako im ukažem na greške, pa se ovdje raspištoljim...
. a bilo bi pošteno da se javi pa da prizna kak je ovo sve bezveze izmislila. nećemo ju kamenovati
. tak da se po tome ne može suditi je li namjerno ili nije. masa mojih učenika isto piše "nezam", "nemogu", "sreČa" pa kad ih ispravim, vade se ne to da to oni tak pišu "automatski, ne razmišljajući", na što meni pada kosa s glave, jer ako naučiš nešto u startu, onda ti je to automtski...
it's not as cut and dry as a paper blood clot test, nor do most labs test conclusively - if the test results lean one way they go with it, which can end up with inaccurate results
its not unheard of a woman KNOWING she is positive and being tested later and finding out she's negative and vice versa.