Cvijeto, kod nas nema sanse da to prodje durgacije nego neasistirano, medjutim, mislim da sustav u Velikoj Britaniji funkcionira tako da ti moze doci na porod dezurna primalja, ali nemam pojma moras li se unaprijed najaviti. Uglavnom sigurna sam da ti se moze dogoditi da dobijes na pkk nekog kog prvi put vidis u zivotu, ali mislim da prije toga ipak moras negdje traziti taj pkk, pa su onda svi upoznati.

Mene zapravo uopce ne muci hoce li primalja doci na pkk trudnici koju nikad nije vidjela. Ako se nadje u situaciji da koj treba pomoci, tesko da moze odbiti tako nesto. Al pustimo to. Meni bi puno vise smetalo da mi na porod dodje primalja koju ja nikad nisam vidjela u zivotu. Njoj je to posao (govorim sad hipotetski, ne za nasu situaciju, nego za neku u kojoj je sve omoguceno i regulirano), ali meni nije posao, meni je to najvazniji dogadjaj u zivotu koji ne bih zeljela dijeliti s nekim tko mi mozebitno ne pase. Mogu to usporedit i s bolnicama, pogotovo nasim, gdje te dopadne tko je u smjeni, a ne koga zelis. Za pkk, odnosno ideju pkk mi je to jos nebuloznije.