Pokazuje rezultate 1 do 50 od 182

Tema: Ima li koja trudnica ili žena koja nije išla kod ginekologa dok je bila trudna?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

meni nije jasno zašto si ti izgubila povjerenje u doktore,Što ti se dogodilo??? sad kad ne želiš na obične preglede,ultrazvuk da li onda kada rodiš bebicu isto ćeš kategorički odbijati preglede ili što ,kako,stvarno nerazumijem???!
    I da gore sam zaboravila napisat kad sam se javila prvi puta, osobno znam školsku poznanicu koja nije ni jednom išla na nikakvi pregled 26.god,da bi se jedne noči javila na hitnu zbog jakih bolova ,šalju je na ginekol. ona je za roditi,stavljaju na ctg.slabi otkucaji,bebici više puta okomotana pupčana vrpca oko glavice i naravno hitan carski ,beba je jedva preživjela .

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    I da gore sam zaboravila napisat kad sam se javila prvi puta, osobno znam školsku poznanicu koja nije ni jednom išla na nikakvi pregled 26.god,da bi se jedne noči javila na hitnu zbog jakih bolova ,šalju je na ginekol. ona je za roditi,stavljaju na ctg.slabi otkucaji,bebici više puta okomotana pupčana vrpca oko glavice i naravno hitan carski ,beba je jedva preživjela .
    Kako bi ju točno pregledi u trudnoći spasili ovoga?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •