Pokazuje rezultate 1 do 50 od 182

Tema: Ima li koja trudnica ili žena koja nije išla kod ginekologa dok je bila trudna?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti na izrazu ali pišeš baš čudne stvari. Po ovom ispada da smo sve mi vodile trudnoću kod ginekologa i da smo dobile infekcije, naštetile djeci i štatigajaznam. Iskreno sam iznenađena takvim stavom u 21. stoljeću, dostupna ti je medicina i tehnika, što bi neke žene u Indiji, Nigeriji, pokojekuda dale da su na tvom mjestu...

I kako misliš regulirati porodiljni bez ginekologa? Kako misliš regulirati krvni rh faktor ako je negativan, odakle ćeš znati to? Odakle ćeš znati da si 100% HIV, hepatitis, etc. negativna?
    Sorry ali ne igraš se samo svojim životom...
    Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    O kakcoj infekciji pricas? Spekulum je sterilan, rukavice sterilne,preko trbuha neces dobiti nikakvu i-fekciju jer ti nece ni raditiy vaginali uzv u tom tt.
    Inace, ja sam u prvoj trudnoci prvi put bila na pregledu u 23. Tt, ali zato jer prije nisam imala pojma da sam trudna. Ovo tvoje je u najmanju ruku neodgovorno jer ne odlucujes samo o svom zivotu i zdravlju
    Pa mogla je dobit takve ideje citajuci neke teme ovdje na forumu...sjecam se rasprave o ˝domacim ˝bakterijama i onim u ordinaciji,da rukavice u biti nisu sterilne,da se vag. pregledi trebaju odbijati jer su opasni itd itd....i onda lijepo protumaci to sebi da su dr. u bijelim kutama zlikovci i da se kod njih ne ide da se ne skupe bakterije i ne obavljaju invanzivne pretrage!
    Poluinformirani izbor ja bi rekla....

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    kad sam, s trbuhom do zuba, bila na pregledu u bolnici, došla žena da bi ona rodila
    niti jednom nije do tad bila na pregledu.
    i za pol sata - rodila
    Eto ti na,sad ce i ona tako....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 01.06.2012. at 00:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •