Pokazuje rezultate 1 do 50 od 182

Tema: Ima li koja trudnica ili žena koja nije išla kod ginekologa dok je bila trudna?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se u nekim stvarima s tobom ali u ovome ne, zbog ovog ne moraš ginekologu
    krvnu grupu i rh faktor se rutinski vadi u trudnoći, iako većina cura koja znam i prije trudnoće znaju koja su krvna grupa. ok, neš ti vađenja krvi, ali opet, čemu ako već znaš? ja sam dobrovoljna davateljiva krvi i stvarno mi je glupo u trudnoći vadit krv zbog grupe i rh faktora (a slali su me u obje trudnoće)
    a heptitis i hiv nemam, to mi ne treba reć ginekolog

ali slažem se da bi se ipak trebalo otići na neki pregled u trudnoći, šta ja znam, brisevi (ako nisi radila prije trudnoće), 3-4 uzv-a (pogotovo onaj oko 20.tjedna), i možda krvna slika

na tvom mjestu bih se konzultirala s nekim liječnikom u kojeg imam povjerenja i sve dogovorila. ja sam sa svojom mogla, rekla sam joj što želim a što ne želim, ona mi je rekla što ona preporuča i našle smo se negdje na pola puta
    Potpis.

Da ima nepotrebnih pregleda ima, ja sam dva puta isla na odredjivanje Rh faktora, a i ja i muz smo +, a to ne moze dati - nikako. I ono glupo testiranje za gestacijski dijabetes...

I ja sam dobila infekciju od pregleda. I to dva puta. Nije slucajnost da je jedan dan sve ok, a dan nakon pregleda cirkus dolje. U zadnjim tjednima dok su me ceprkali u bolnici bi svaki put dobila neki cudni smedji iscjedak...

Pretrage bi trebalo smanjiti u dogovoru s lijecnikom, ali nikako ukinuti...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Pretrage bi trebalo smanjiti u dogovoru s lijecnikom, ali nikako ukinuti...
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •