Pokazuje rezultate 1 do 50 od 182

Tema: Ima li koja trudnica ili žena koja nije išla kod ginekologa dok je bila trudna?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

moja nazalost vise ostavlja dojam ovakve kakve marta spominje....
    kad sam isla neki dan po uputnicu,pitala me:gdje ste vi,jesmo li mi obavili sva cjepljenja?

dosta je povrsna,dava krive savjete o dojenju,ne pazi na higijenu (nije oprala ruke kad je dosla pregledati N. a prije toga je radila sa bolesnom/prehladjenom curicom u prostoriji do).....nemam je kud prebacit,dobra pedijatrica kod koje svi zele uskoro ide u mirovinu....srecom, N. dosad nije bila bolesna,nadam se da necemo morati uskoro testirati znanje doktorice....

nego,zastranili mi s temom...kud je nestala zacetnica teme???

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    nego,zastranili mi s temom...kud je nestala zacetnica teme???
    možda je otišla na pregled

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Franny, ovu tablicu koju si postavila trebas ti malo bolje pogledati a ne Betty.
    Naime ljudi imaju 2 alela za krvnu grupu. 2! I krvna grupa je pozitivna ako je barem jedan pozitivan. Sto znaci da u slucaju roditelja koji oboje imaju jedan pozitivan i jedan negativan alel, dijete moze pokupiti oba negativna i imati negativnu krvnu grupu. Taj slucaj ne utjece na zenine sljedec trudnoce pa se niti ne razmatra posebno.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Franny, ovu tablicu koju si postavila trebas ti malo bolje pogledati a ne Betty.
    Naime ljudi imaju 2 alela za krvnu grupu. 2! I krvna grupa je pozitivna ako je barem jedan pozitivan. Sto znaci da u slucaju roditelja koji oboje imaju jedan pozitivan i jedan negativan alel, dijete moze pokupiti oba negativna i imati negativnu krvnu grupu. Taj slucaj ne utjece na zenine sljedec trudnoce pa se niti ne razmatra posebno.
    ja mislim da ti ne kužiš kaj sam ja napisala. ja cijelo vrijeme govorim o tome kad smo oboje pozitivni!!!
    curke, ja kužim o čemu VI pričate (o kombinatorici), ali me očito ne doživljavate ili ne kužite o čemu JA pričam: o tome da 2 plusa ne mogu dati minus i o tome da mi se tijekom života moja krvna grupa iznebuha ne može promijeniti.

Lutonjice, ja uopće ne pričam o genima nekih davnih nam predaka koje nosimo MM ili ja iz stoljeća sedmog .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •