Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
Podižem- je li moguće da se skok u razvoju dogodi sa 2 mjeseca a ne sa 6 tjedana pa sa 3 mjeseca?
Danas je curka napunila 2 mjeseca a sinoć mi je popila živce- od 20:30 do 1 sat iza ponoći je provela na cici- cica, zaspi, probudi se za 10 minuta, bljucne i opet traži cicu
Moje cice ispuhane skroz, ona se ljuti i šizi jer joj valjda mlijeko ne teče nego se mora puno pomučiti, grabi cicu pa ju pljuje, pa traži opet, ajmeeeee, zaspala nekako jedva u 1 sat i u 4 opet traži. Nakon toga odspavala do 8 i onda opet ispočetka, cicanje stalno.
E sad, nije problem u tome što bi ona cicala stalno nego u tome što iza svakog podoja bljucka, znači nije gladna, očito joj je previše ali ona i dalje traži, jede rukice, plače. I onda imamo red dojenje, red podrigavanja, red bljuckanja pa za 10 minuta ispočetka.

Molim vas da me netko utješi i kaže mi da je to normalno jer sam već počela dobivati glupa pitanja i savjete- možda nemaš dovoljno mlijeka, možda je preslabo, daj joj AD
Savjete zanemari, imaj povjerenja u sebe i svoje mlijeko.
Prati i reagiraj na njene zahtjeve, iako se tebi možda čini da nema smisla, tj. bljucka, a hoće još jesti. I moja M. je to radila. Ja sam bljuckanje povezivala s time da je sigurno sita, a ona bi plakala jer je bila gladna. Kad sam skužila njene signale, sve je postalo lakše. I ja sam se pitala "da li je mlijeko preslabo, ima li dosta...", i ostalo što su i mene pitali. Znala je cijelo veče provesti na sisi, a ja sam se pitala da li treba baš tako, sada vidim da je to njoj tada bilo potrebno. Bez toga je bila luda, dreka, neutješan plač, papanje rukica. Ustraj, izregulirat će se to, stvorit ćete si ravnotežu i ritam, mi jesmo. Po danu jede svaka 2h, noć prespava, ima 4 mj.