-
Meni se isto desilo s drugom bebom, imala je izmedju 1 i 3 mjeseca te neke vecernje nervoze kad bi se nacicavala do nesvijesti a cice mekane, ispuhane skroz. To ju je ljutilo pa bi plakala i nervozirala jos vise. Isto sam (i to pazi, nakon sto sam vec uspjesno othranila jedno dijete na tim istim cicama) slusala komentare da vjerojatno nemam dovoljno mlijeka. Ma iskreno vec sam i sama sva jadna guglala o tome i nasla cak i ovdje jednu temu gdje su mame-dojilje pisale o tome da nije da se uvijek moze povecati produkcija i da ima takvih slucajeva da su cice manje prohodne/manje produktivne krajem dana, ne znam vise tocno, ali ono - godilo mi je procitati da nisam luda vec se to i drugima desava u nekom periodu. Ne mogu ju sad naci, mozda se netko drugi sjeti.
Meni je bilo dovoljno sto ona lijepo dobiva na kilazi, znala sam da mi dijete nije gladno, izdurali smo taj period vecernjih nervoza uz cuvanje jedne cice "punije" za takvu krizu, nosanje, dudu, a onda je proslo. Da sam mogla izdajati spremila bih za vecer izdojeno mlijeko, no meni to nikad nije islo. To bi ti mozda moglo biti rjesenje, ne znam. Nama se kasnije sredilo samo od sebe, iako ostaje cinjenica da s drugom bebom nisam imala mlijeka na izvoz kao s prvom, cak niti onu pocetnu prepunjenost dojki (mozda dan-dva). Zasto, ne znam. Ali mlijeka jos imam dovoljno a evo prvi rockas pred vratima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma