Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: da li je ekonomski napredak drustva povezan sa emocionalnom inteligencijom i svijesti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Tko čita između redova?
    1. Cubana
    2....

Ne, ništa,
    nisam skužila ni redove, a kamoli između redova.
    Šta oće reć? Da smo mi, Grci i slični duhom bijedni, nesvjesni drugih pa nam treba ekonomska kriza. Ili da su oni gladni po Africi, Somaliji, izgladnjeli od suše, izbjegli po kampovima pred pokoljem, isto takvi, prvo siromašni duhom, a onda i trbuhom?

A neki drugi nisu. Japanci možda?

Previše duboka tema za površno naklapanje o narodima, državama i pojedincima. Naći se par potvrda za tezu i opet previše iznimaka.

Nije mi napeto.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, ništa,
    Šta oće reć? Da smo mi, Grci i slični duhom bijedni, nesvjesni drugih pa nam treba ekonomska kriza.
    Da, baš to.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, ništa,
    Šta oće reć? Da smo mi, Grci i slični duhom bijedni, nesvjesni drugih pa nam treba ekonomska kriza. Ili da su oni gladni po Africi, Somaliji, izgladnjeli od suše, izbjegli po kampovima pred pokoljem, isto takvi, prvo siromašni duhom, a onda i trbuhom?

A neki drugi nisu. Japanci možda?

Previše duboka tema za površno naklapanje o narodima, državama i pojedincima. Naći se par potvrda za tezu i opet previše iznimaka.

Nije mi napeto.
    kad već spominješ grke, da mogla bi se povući paralella.

i za grke su i opet krivi drugi, posebno njemci koji ih tjeraju na štednju, umjesto da ih pumpaju s novcem kojeg će grčka vlada opet potrošiti na vlastite skupocjene aute, vile, puovanja, jahte, slobodno nastavi niz.

da draga, za grke su i opet krivi drugi, a ne oni sami, troše novac šakom i kapom, o štednji ni pomislit, o smanjivanju plaća ni pomislit, o barem stagniranju plaća ni pomislit, ali da krivi su njemci koji već 6 godina u svojoj zemlji nisu dopuštali povećanje plaća. vjerujem da to nisi znala.

i gle opet ta sličnost, dolazi turistička sezona, gro turista su im upravo njemci, međutim neprijateljstvo u zemlji protiv njemaca je toliko da su neki dan na mrtvo ime pretukli holanđana od 77 godina jer su mislili da je njemac. evo jutros bio interview. novine vrište o njemcima kao krivicma, izlaze slike markelice sa kukastim križevima, na vjestima govore o tome da bi njemaci trebali sebe gledat kao uzvišenu rasu!!??
    naravno rezervacije za grčku su iz njemačke pale već sada s obzirom na mjesec i usporedbe sa proteklim godinama za 30%! a bit će i gore.

koje li nakaradne sličnosti. i onda će im opet biti njemci krivi kad im se slomi i zadnja slamka spasa, a to je grčki turizam koji je godianam cvao upravo i samo zahvajujuči "tim prokletim nacistima" kako ih nazivaju na vestima u grčkoj.

nalazis li sličnosti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •