MC, a zašto ti stalno o očevima kojih nema ni na durbin? Ili su i za to krive žene pa nam je još jedna dužnost u životu da ih privedemo ovdje? Ovo je isto subverzija :D
MC, a zašto ti stalno o očevima kojih nema ni na durbin? Ili su i za to krive žene pa nam je još jedna dužnost u životu da ih privedemo ovdje? Ovo je isto subverzija :D
Posljednje uređivanje od vertex : 04.06.2012. at 14:05
Ma nego šta nego vidim, smeta me taj nesrazmjer na Forumu, a u životu još i više.
Ali baš zato te pitam, zašto nam to pišeš svaki čas? Je li ih mi moramo i možemo privest? Piši negdje očevima, šta majkama prigovaraš da očevi ne pišu? I gdje je tvoj?(Ako nisi jednoroditeljka, sori, nisam upućena u tvoj bračni status.)
svaka tebi cast mc.
i dobra ti je ova sa citateljicama.
citam jucer jednu knjigu poznatog austrijskog geneticara, znanstvenika, profesora. kaze covijek u uvodu:
zbog lakseg citanja i razumijevanja pisem sve u iuskom rodu, ali se podrazumijeva da se to odnosi na zene i muskarce.
i sve si mislim, doslo je vrijeme da netko napise sve u zenskom rodu i nosalantno doda, da se naravno podrazumijeva da se sve odnosi na zene i muskarce.
Posljednje uređivanje od seni : 04.06.2012. at 14:39