Pokazuje rezultate 1 do 50 od 511

Tema: Biti majka danas

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bogme nasla felere. greske koje su radili. narocito o samosvjesti i "vidjenju"...
    ne kazem da je moj odgoj bio los, pokupila sam pono vrednota iz njega i primjenjujem ga na svoju djecu, no isto tako uocila greske i mane i nedostatke i pokusavam ih ne raditi i ja.
    Našla si felere - jel' moguće . Zezam se. Naći će ih i tebi, ziher. Meni će još više, ziher. Bitno je samo da ih bude u nekoj normalnoj mjeri, uvjerena sam da neće biti ništa s milijun felera u tvom slučaju. Vezano za samosvijest - i to je kulturološko-povijesni uvjetovano. LJudi se (naša generacija) još uvijek, generalno, boje "speak up". Nas su uvijek odgajali "scio me nihil scire", svi, ne doma, nego i na faksu - otpustili bi te tek kad bi ti to dobro utuvili u glavu. Sad je druga krajnost, pa su mladci puni sebe i po reality showima prosipaju svoje mudrolije.... a ovi u školi... spuštaju kriterije za raznorazne testove, da većina prođe (mala aluzija na maturu iz hrv., nemam pojma je li to što traže od djece osnovano ili ne, odn. jesu li kritike osnovane ili nisu). To mi je odmah zazvonilo na Nijemca autora knjige. Nisam imala vremena za dubinska udubljivanja u tu temu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 05.06.2012. at 12:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •