e,upravo to...ispalo je ko da je jedva docekala da joj ju ostavim pa da kriomice da kruh iako sam joj samo koji dan prije lijepo rekla zasto ne zelim da ga jos jede....
ja ga skroz prestala jest i super mi....imam frenda koji je svojedobno radio u pekari i prico mi kako se radi....svasta nesto oni uvale unutra...djaba mi se trudit onda oko organskog povrca iz vrta ako cu joj uvaljivat tu kemiju....kupit cemo mi pekac i sami radit svoj kruh kad dodje vrijeme da jede kruh s necim....sada jos ne....
jesi li sigurna? i ja zivjela u tom uvjerenju dok nisam jucer nenadano uletila ostavit N. promjenu....
Pricala sam popodne sa mojim starcima...oni npr. bespredmetno slusaju po tom pitanju,sjecam se da kad bi moji necaci bili u njih,da su mi zvali sestru da provjere mogu li im dati jesti to i to....no,isto tako su mi rekli da ne budem Hitlerka i da ne reagiram burno jer ce N. u buducnosti sve vise vremena provodit sa sveki i jako je bitno da budemo u dobrim odnosima....
Mislim,odnosno nadam se da je skuzila da mi to stvarno smeta,ja vise nista necu govorit nego cu MM-u rec kad dodje doma da joj onako usputno jos jednom spomene da sam mozda ja malo freakusa po nekim principima ali da mi je bitno da se to postuje!![]()