Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Roditelji koji mucaju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam se koristila literaturom, već onim što mi je pokazala kad smo imali dogovoreni termin- svaki put nešto novo-samo se nadodaje na već uvježbane vježbe . Pomikaki, posudi ovo što ti je preporučila Peterlin, ja ti mogu reći iz iskustva da se šake i stopala najduže masiraju, a sve ostalo se nadodaje na to, eto.
    E, da, nama je preporučila riblje ulje i to djeca piju svakodnevno- rekla je da ga i ona konzumira.
    Istina, traje duže dok se rezultati ne vide , ali se na kraju vide i bilo je baš kako je rekla, mada sam ja izgubila živaca i vjere u sve to, a da ne spominjem da sam za vrijeme tih masaža ostarila 10 godina ( ili mi se to tak činilo )
    Ajooooj... a zašto? Ja svog starijeg masiram već punih 12 godina, svakodnevno, otkad se rodio. I mlađeg masiram kad poželi, ali njega iz gušta, a ovog sam dugo masirala jer je trebalo. Već sam nekoliko puta stavljala te upute za masažu, ne da mi se ponovno, ali ako netko treba, nek viče. To je dobra zabava i vrlo korisna, za djecu s motoričkim smetnjama i smetnjama govora. Uostalom, i mm to voli, njega masiram vikendom ujutro.

Omega 3 moji dečki zovu tabletama za podmazivanje mozga! Ne dajem im stalno, ali zimi da, barem 2x tjedno, kad se sjetim.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ajooooj... a zašto? Ja svog starijeg masiram već punih 12 godina, svakodnevno, otkad se rodio. I mlađeg masiram kad poželi, ali njega iz gušta, a ovog sam dugo masirala jer je trebalo. Već sam nekoliko puta stavljala te upute za masažu, ne da mi se ponovno, ali ako netko treba, nek viče. To je dobra zabava i vrlo korisna, za djecu s motoričkim smetnjama i smetnjama govora. Uostalom, i mm to voli, njega masiram vikendom ujutro.

Omega 3 moji dečki zovu tabletama za podmazivanje mozga! Ne dajem im stalno, ali zimi da, barem 2x tjedno, kad se sjetim.
    ja bi upute za masažu, ako može.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •