Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Roditelji koji mucaju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Možda netko od forumašica zna što se radi na prvom sastanku Vijeća roditelja, naime, izabrana sam u to vijeće, ali me nekako tog prvog sastanka- da li se predstavljamo i sl. Dobila sam plan te prve, kak da ju nazovem, sjednice, no ništa ne piše o tome, a budući da mi je govor sada u fazi , molim mame da mi odgovore -jer sjednica je u ponedjeljak i ne znam dali stignem postići kaj brzinskim autogenim treningom, a možda se ustvari brinem bezveze

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku
    Možda netko od forumašica zna što se radi na prvom sastanku Vijeća roditelja, naime, izabrana sam u to vijeće, ali me nekako tog prvog sastanka- da li se predstavljamo i sl. Dobila sam plan te prve, kak da ju nazovem, sjednice, no ništa ne piše o tome, a budući da mi je govor sada u fazi , molim mame da mi odgovore -jer sjednica je u ponedjeljak i ne znam dali stignem postići kaj brzinskim autogenim treningom, a možda se ustvari brinem bezveze
    Ne treba ti Helex, ja na te sastanke obično nosim kavu...he he he...

A sad ozbiljno - na prvom sastanku u školskoj godini obično ti bude plan (godišnji plan i program za 2012/13) i druga točka je razno/različito... na kojoj nema ništa jer se ništa još nije dogodilo)

Ako ne želiš, ne trebaš progovoriti ni riječi. Nove članove predstavio je predsjednik VR, nisu se sami predstavljali. Daš kontakt podatke za ostale ako si prvi put (broj telefona, e-mail). Kod nas je običaj poslati papir na koji ljudi to napišu i kraj priče. To se ne radi zbog predstavnika (jer njihove podatke škola ima) nego zato jer ponekad dođu drugi ljudi iz razreda u zamjenu ako je neki predstavnik spriječen.

Mi koji smo dulje u VR već se svi poznamo, pa je atmosfera opuštena osim kad se rješavaju neki zahtjevi roditelja oko kojih treba dizati glas. Ne mogu se sjetiti ničeg pametnog osim uvažavanja zahtjeva za izbacivanje automata za slatkiše iz škole. Za sve važne stvari predstavnik u VR je zapravo samo publika, ni o čemu se ne odlučuje.

Sve ti je to ležerno i opušteno (bar kod nas) ko na kavici. Nemaš razloga za brigu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •