Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Djeca i kompromisi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da imaju. Neki dan je Vid zakljucio da sam njemu dala manje sladoleda nego drugima i trazio je moj. Nakon 5 minutnog natezanja oko toga jer mu nisam dala manje sladoleda je rekao da uopce nece sladoled ako ce dobit "manje". Pa nije jeo sladoled jer smo mi podijelili njegov, a on je naduren otisao. To je za njega turbo cudno, jer taj je veeeeliki zderonja.
    I tako nastaju traume za cijeli život
    Moj otac, još dan danas, sa 60 g, kad bi htio opistati situaciju u svom roditeljskom domu, sjeti se kako mu je mater dala manje šparoga nego drugoj braći, a on ih je brao!!
    Cijeli su život bili prema njemu nepravedni, dur, dur, bla, bla!!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    I tako nastaju traume za cijeli život
    Moj otac, još dan danas, sa 60 g, kad bi htio opistati situaciju u svom roditeljskom domu, sjeti se kako mu je mater dala manje šparoga nego drugoj braći, a on ih je brao!!
    Cijeli su život bili prema njemu nepravedni, dur, dur, bla, bla!!
    Da, neki ljudi cijeli zivot " zaglave " u nekakvoj ulozi zrtve, djeteta koje ne dobiva ono sto bi trebalo, prema kome su drugi nepravedni. I tako dozivljavaju probleme koji im se dogadjaju u odrasloj dobi.
    Nadam se da ce moja djeca " prerasti"
    Za sad , Suncica je isto u stanju duriti se i odbijati kompromis. Povremeno, kad joj dodje, vecinom se jako lijepo zna dogovoriti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •