Pa nije to ništa novo. "Jako aktivno" - to oni kao sumnjaju na ADHD pa hoće promatrati dijete.
Pa nije to ništa novo. "Jako aktivno" - to oni kao sumnjaju na ADHD pa hoće promatrati dijete.
Moš mislit procjene!! Samo moram naglasiti da je na razgovoru bila mlada cura koja nije znala šta bi sama sa sobom i nije znala šta bi pitala, nego je opet ponovno postavljala pitanja iz upitnika kojeg je imala ispred sebe!! Ne podcjenjujem nikoga, ali smatram da bi na intervjuima trebale biti kompetentne osobe koje već rade sa djecom, a ne netko tko je tek sada izašao iz školskih klupa i o djeci zna samo iz knjiga!!
Jooooj, kak sam ljuta!! DAnas sam dala priču u novine, a budem se javila i dječjoj pravobraniteljici jednim mailom i naravno žalbu ću isto tako napisati, jer stvarno mislim da ovo što rade nema smisla.
Tko će mi garantirati da će mi djetetu biti produljen ugovor?? I nakon adaptacije i uhodavanja može izvisiti..i šta onda?? Mislim da se tu ne radi o nikakvom ADHD, ali to naravno ona tuka ne može procijeniti jer ne zna!!
KAj je to bila samo praksa u Malom princu da su mahom davali ugovore na određeno...?![]()