Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: sex nakon poroda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ovak, prošlo je 6 mjeseci od poroda a mene sex još uvijek boli.. Dakle, razradili smo jednu, vrlo dosadnu pozu i sad se mogu sexati samo u toj pozi, u svakom drugom položaju me luđački peče, kao da me netko britvicama sjecka unutra, zateže me, osjećaj je kao da je suho i puca a nije suho uopće.. I u ovoj pozi koju koristimo me boli početak sexa al ubrzo postane ugodno..

U glavi mi je tisuću pitanja, jedno od njih je da li je možda nakon epizotomije žena pogriješila u šivanju, previše me zašila ili nešto?
    Drugo je da li će ovo ikada proći.. Mislim, ja bi se htjela normalno sexati a ne bit stisnuta i dosadna ko drvena marija

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Ovak, prošlo je 6 mjeseci od poroda a mene sex još uvijek boli.. Dakle, razradili smo jednu, vrlo dosadnu pozu i sad se mogu sexati samo u toj pozi, u svakom drugom položaju me luđački peče, kao da me netko britvicama sjecka unutra, zateže me, osjećaj je kao da je suho i puca a nije suho uopće.. I u ovoj pozi koju koristimo me boli početak sexa al ubrzo postane ugodno..

U glavi mi je tisuću pitanja, jedno od njih je da li je možda nakon epizotomije žena pogriješila u šivanju, previše me zašila ili nešto?
    Drugo je da li će ovo ikada proći.. Mislim, ja bi se htjela normalno sexati a ne bit stisnuta i dosadna ko drvena marija
    Ma ne... ima tome više razlogažiljak od epiziotomije je jedan razlog, a hormoni su uzrok tog osjećaja suhoće sluznice i tu se može pomoći. Pitaj ginekologa da li bi ti pomoglo nešto od lubrikanata i točno koji (meni je preporučio neki na bazi vode i bilo je ok, ali dugo sam se oporavljala, mjesecima, jer sam imala 22 šava zbog prijevremenog poroda) Imala sam osjećaj da su me izrezali do grla.

Ima i tih gelova i s hormonima, ali ne znam kako to ide s dojenjem. Nisam to koristila. Mazala sam si ožiljak bademovim uljem da omekša, a u nedostatku ulja, dječjom Pavlovićevom kremom. Uz malu bebu uvijek imaš tih stvari u kući. ALi oporavak traje - i danas, nakon 13 godina ima dana kad me taj ožiljak zateže i moram paziti kako sjedim, ali to nije često + to je mala cijena za zdravo dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •