-LEGENDO!
Da se pridružim klubu - u našem turističkom gradu mi smo veća atrakcija od performera na trgu, spominju nas na svim jezicima (gemellini, twins, zwilinge....) najviše nas nerviraju talijani koji turaju glavu u kolica, a domaći su pak iritantni s dirkanjem. Počela sam graktat nek ih ne diraju (Sigurno ste dirali novce, ruke su vam prljave, bebe stavljaju ruke/noge u usta - jedno od najčešćih objašnjenja)
Bilo tko tko u obitelji ima ili samo pozna blizance će mi se obratiti sa 100% sigurnošću.
Ima kontakata nepoznatih koje volim - svidjelo mi se kad me jedan gospodin od kojih 50 i sitno u apoteci pitao smije li ih pogledati, kaže "Ja sam blizanac, nisam vidjeo bebe blizance jako dugo, smijem li vaše pogledat. Sada ću odmah nazvati brata da mu kažem" e to mi je bilo kjut.
I volim kada djeca blizanci gledaju bebe, u šetnji se da sresti roditelje s blizancima i svaki, ali baš svaki par je popričao samnom kao da se znamo 100 godina. Jedne djevojčice blizanke (btw isto obučene) su se rastapale gledajući moje dečke. I to mi je bilo kjut. Neki englezići (cca 10 godina) su komentirali hodajući nam u susret kako su sigurno dečko i curapa sam se zaustavila i popričala s njima i roditeljima. Svi smo bili rastopljeni
![]()
A pitanja jesu li umjetni ili prirodni mi nitko nije postavio (srećom), najčešće su pitali imam li blizanaca u obitelji