Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: mitovi o blizancima

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da sam OT ali ja sam naucila samu sebe da takvim ljudima koji pitaju gluposti ili stvari koje ih se ne ticu, a ne poznam ih (to su oni nepristojni zaustavljaci na cesti) odgovorim protupitanjem neugodnog sadrzaja, tipa kako vaša prostata i sl.
    -LEGENDO!

Da se pridružim klubu - u našem turističkom gradu mi smo veća atrakcija od performera na trgu, spominju nas na svim jezicima (gemellini, twins, zwilinge....) najviše nas nerviraju talijani koji turaju glavu u kolica, a domaći su pak iritantni s dirkanjem. Počela sam graktat nek ih ne diraju (Sigurno ste dirali novce, ruke su vam prljave, bebe stavljaju ruke/noge u usta - jedno od najčešćih objašnjenja)
    Bilo tko tko u obitelji ima ili samo pozna blizance će mi se obratiti sa 100% sigurnošću.
    Ima kontakata nepoznatih koje volim - svidjelo mi se kad me jedan gospodin od kojih 50 i sitno u apoteci pitao smije li ih pogledati, kaže "Ja sam blizanac, nisam vidjeo bebe blizance jako dugo, smijem li vaše pogledat. Sada ću odmah nazvati brata da mu kažem" e to mi je bilo kjut.
    I volim kada djeca blizanci gledaju bebe, u šetnji se da sresti roditelje s blizancima i svaki, ali baš svaki par je popričao samnom kao da se znamo 100 godina. Jedne djevojčice blizanke (btw isto obučene) su se rastapale gledajući moje dečke. I to mi je bilo kjut. Neki englezići (cca 10 godina) su komentirali hodajući nam u susret kako su sigurno dečko i cura pa sam se zaustavila i popričala s njima i roditeljima. Svi smo bili rastopljeni
    A pitanja jesu li umjetni ili prirodni mi nitko nije postavio (srećom), najčešće su pitali imam li blizanaca u obitelji
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 07.08.2012. at 09:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •