Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Razlika između perilice suđa AAA i AAB

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Laura avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno Razlika između perilice suđa AAA i AAB

Zanima me koja je točno razlika? Treće slovo označava učinak sušenja. Mi kupujemo perilicu od Gorenja, razred AAB, znači malo slabije suši... pa me zanima koliko je to slabije? Nije valjda da ništa ne suši?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ako kupuješ (znači još nisi) kupi onu koja učinkovitije suši....
    Ja imam gorenje, ne suši nikako, i uvijek moram suđe brisati krpom ako ga vadim van odam nakon pranja (jer recimo imam suđa za još jedno pranje)....
    Ako odstoji cijeli dan onda je suho,, al to nije od sušilice već od stajanja...

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Candy AAA lose susi
    Posljednje uređivanje od MarijaP : 30.05.2012. at 15:24

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

candy aab suši odlčno, bolje od miele. neverojatno ali istinito

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ako još nisi kupila perilicu, možeš ovdje pogledati iskustva drugih ljudi, kao i preporuke ta povoljniju kupnju: http://www.forum.hr/showthread.php?t=246981&page=202.
    Zapravo ovdje i na prethodnim stranicama: http://www.forum.hr/showthread.php?t=246981&page=201
    Posljednje uređivanje od Mariela : 30.05.2012. at 22:43

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa nije da slabije suši, to je energetska učinkovitost, nije učinkovitost rada
    ili jednostavno-za isto sušenje B razred troši više električne energije (struje) od A

Laura avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cheerilee, krivo sam se izrazila, kupili smo je, samo nije još bila došla... Javit ću vam kakva je kad je isprobamo, držite mi fige da dobro pere i suši

Laura avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Stigla je perilica, pa kad sam već obećala, da vam kažem kakva je: pere super, ali ne suši dobro, upravo kako je Cheerilee rekla. Ali, ne smeta mi previše, pustim da malo odstoji pa onda izvadim... Pere bolje nego što sam ja prala na ruke I baš sam sretna što smo je kupili, tek sad vidim koliko smo vremena gubili na pranje suđa- a sad nam je kuhinja stalno čista, nema nagomilanog prljavog suđa, a ja više uživam u dječici Još da imam sušilicu- možda jednog dana

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Isto je tako bilo kod mene;
    Nakon što sam kupila perilicu bila sam oduševljena njome, jer nisam više ništa prala ručno, preporod!!!
    Ali, oduševljenje je splasnulo nakon nekog vremena, odnosno kad me sve biše počelo smetati da suđe nije suho, u nekim udubinama u suđu čak stoji vvoda (ne kapljice već baš voda)...
    AL ipak je bolje da pere mađina nego ruke...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Probaj otvoriti vrata perilice dok je još vrelo unutra, suđe bude sušje.

Ako ostaje voda na nekom suđu, onda treba to suđe drugačije staviti u perilicu, nekako nagnuti ili podbočiti .

Plastične posude nikad ne može dobro osušiti. Bitno je da uvijek ima sjajila, tada bolje osuši, zbog smanjenja površinske napetosti.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

Ako ostaje voda na nekom suđu, onda treba to suđe drugačije staviti u perilicu, nekako nagnuti ili podbočiti .

Nebrem, jer recimo tave stavim naopačke, a imaju udubinu s druge strane ručke, i tu ostaje sve puno vode... Ili recimo čaše koje imaju onako malo udubljeno dno izvana, 1-2mm i tu ostaje voda...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Znam, takve stvari radije operem na ruke jer mi se čini da sve bude "mokrije", ako negdje ostaje voda. A možda mi se to samo čini.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Neznam kakvu ima prijateljica perilicu, al bila sam kod nje, nakon fešte je poslagala hrpu suđa unutra, čak i puno previše...
    Stavila je na najkraći program, sve je izašlo čisto i skroz suho... Tada sam shvatila da moja uopće ne osuši suđe...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •