Zanima me koja je točno razlika? Treće slovo označava učinak sušenja. Mi kupujemo perilicu od Gorenja, razred AAB, znači malo slabije suši... pa me zanima koliko je to slabije? Nije valjda da ništa ne suši?
Zanima me koja je točno razlika? Treće slovo označava učinak sušenja. Mi kupujemo perilicu od Gorenja, razred AAB, znači malo slabije suši... pa me zanima koliko je to slabije? Nije valjda da ništa ne suši?
Ako kupuješ (znači još nisi) kupi onu koja učinkovitije suši....
Ja imam gorenje, ne suši nikako, i uvijek moram suđe brisati krpom ako ga vadim van odam nakon pranja (jer recimo imam suđa za još jedno pranje)....
Ako odstoji cijeli dan onda je suho,, al to nije od sušilice već od stajanja...![]()
Candy AAA lose susi![]()
Posljednje uređivanje od MarijaP : 30.05.2012. at 15:24
candy aab suši odlčno, bolje od miele. neverojatno ali istinito
Ako još nisi kupila perilicu, možeš ovdje pogledati iskustva drugih ljudi, kao i preporuke ta povoljniju kupnju: http://www.forum.hr/showthread.php?t=246981&page=202.
Zapravo ovdje i na prethodnim stranicama: http://www.forum.hr/showthread.php?t=246981&page=201
Posljednje uređivanje od Mariela : 30.05.2012. at 22:43
pa nije da slabije suši, to je energetska učinkovitost, nije učinkovitost rada
ili jednostavno-za isto sušenje B razred troši više električne energije (struje) od A
Cheerilee, krivo sam se izrazila, kupili smo je, samo nije još bila došla... Javit ću vam kakva je kad je isprobamo, držite mi fige da dobro pere i suši![]()
Stigla je perilica, pa kad sam već obećala, da vam kažem kakva je: pere super, ali ne suši dobro, upravo kako je Cheerilee rekla. Ali, ne smeta mi previše, pustim da malo odstoji pa onda izvadim... Pere bolje nego što sam ja prala na rukeI baš sam sretna što smo je kupili, tek sad vidim koliko smo vremena gubili na pranje suđa- a sad nam je kuhinja stalno čista, nema nagomilanog prljavog suđa, a ja više uživam u dječici
Još da imam sušilicu- možda jednog dana
![]()
Isto je tako bilo kod mene;
Nakon što sam kupila perilicu bila sam oduševljena njome, jer nisam više ništa prala ručno, preporod!!!
Ali, oduševljenje je splasnulo nakon nekog vremena, odnosno kad me sve biše počelo smetati da suđe nije suho, u nekim udubinama u suđu čak stoji vvoda (ne kapljice već baš voda)...
AL ipak je bolje da pere mađina nego ruke...![]()
Probaj otvoriti vrata perilice dok je još vrelo unutra, suđe bude sušje.
Ako ostaje voda na nekom suđu, onda treba to suđe drugačije staviti u perilicu, nekako nagnuti ili podbočiti .
Plastične posude nikad ne može dobro osušiti. Bitno je da uvijek ima sjajila, tada bolje osuši, zbog smanjenja površinske napetosti.
Znam, takve stvari radije operem na ruke jer mi se čini da sve bude "mokrije", ako negdje ostaje voda. A možda mi se to samo čini.
Neznam kakvu ima prijateljica perilicu, al bila sam kod nje, nakon fešte je poslagala hrpu suđa unutra, čak i puno previše...
Stavila je na najkraći program, sve je izašlo čisto i skroz suho... Tada sam shvatila da moja uopće ne osuši suđe...![]()