užas!!
izgleda da je u wc školjci završio onaj osvejzivač koji stoji uz rub školjke.nije pao nama velikima nego ocito curki.
Školjka je ofkors zaštopana, i mi smo ludi.
ima li tko kakav koristan savjet?pokusali smo štošta.
užas!!
izgleda da je u wc školjci završio onaj osvejzivač koji stoji uz rub školjke.nije pao nama velikima nego ocito curki.
Školjka je ofkors zaštopana, i mi smo ludi.
ima li tko kakav koristan savjet?pokusali smo štošta.
Ili gurnit ruku pa izvuc sta je upalo, ili pokusat s onih odcepljivacem za umivaonik i kadu, znas ona guma na stapu. Ona ne moze pokriti otvor, ali moze afikasno potjerati vodu u pravom smjeru.
vodoinstalater
Nama je macak gurnuo rolu wc papira u wc - trebalo je cijelu skoljku skidat i ponovo stavljat.
isprobali smo gotovo sve metode.sve mi se cini da ce se školjka morati skidati, ali nemam pojma koga da zovem da mi to napravi SADA jer Iva viće po kuci da nece kakati u tutu jer nije mala beba.
eto.
izvadili smo stvar van na nacin da je mm skinuo školjku (pritom ju razbio jer su se vijci koji ju drže zapekli).
predivan posao.
bilo mi je fakat žao zvati vodoinstelatera da me odere nekom cifrom a sada moram ići kupiti novu školjku.
eto mi.
vidiš - dobra ideja
mogla bih ja nešto ubaciti u wc školjku pa da dobijemo novu
a ja vec mislila da je to onaj dresirani micek ko iz Meet the parents,koji sam poteze vodu za sobom....
a ima ih: http://www.youtube.com/watch?v=zQbHS4YJOMc
http://www.youtube.com/watch?v=WofFb_eOxxA
o moja curka je bila specijalist za uglavit čvrsto rolu papira u školjku i vidiš nikad nisam skužila kako dok ti sad nisi opisala postupak vaše mace!
Isto bi se dogodilo i vodoinstalateru. Sada imaš priliku zmontirati školjku kako treba, a za to ti trebaju namjenski tipli. Poanta je da se tipično školjke montiraju tako da se vijak dira s porculanom i onda stvari hoće pucati. U nedostatku pravog tipla može se namotati nekakvu količinu duct trake (dak tejp) i to isto šljaka.
Nemoj previše šparati na školjku jer postoje različite kvalitete porculana, s time da se one od malkicu boljeg porculana lakše održavaju jer su glađe.