-
nikako na zelenu granu
Ja ću eksplodirat od muke i brige. Pa od 1.1. ove godine non-stop netko bolestan od mojih doma. A Karlo jadan već ima traume od med. osoblja. Pa prije samo dva tjedna je bio na zaraznoj na infuziji zbog proljeva, nejela i nepila, da bi ustanovili Adeno virozu. Dr je tamo vidjela "nešto" na grlu, uzela bris i dala Silapen. Na nalazu brisa nije nađen nikakav streptokok ili sl i rečeno mi je da prekinem Silapen. Do jučer, mir, a onda navečer temperatura. Cijelu noć i cijeli dan, maximala 40. Danas navečer sam otišla na Rebro, načekala se 2,5 sata da bi nam doc rekao - gnojna angina i dao Silapen opet. Kaže da je to streptokok najvjerojatnije još od prije dva tjedna, iako nije izoliran na brisu, ali je lijek prerano prekinut pa je čučao do sada i razbuktao se. U jednu ruku sam zadovoljna jer barem znam šta liječim, ali kako mi samo izgleda dan uz jedno bolesno, a drugo dijete ovisno o rukama (mojim).
Inače, Bruno i Karlo su do prije ove godine bili super zdrava djeca, mislim da su samo po jednom svaki uopće bili na antibiotiku. I prehlade su bile rijetke. Milina. A ova godina k'o da idu u vrtić, a ne idu.
Sad moram još i Brunu odvest kod ped. jer je i on danas u dva navrata imao malo povišenu temp. Možda je isto angina.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma