Ovako ,danas sam doznala da na š objekat neće raditi ovaj petak,pa će onda raditi cijeli drugi tj,a onda onaj tj. iza samo 3 dana jer je u čet neke svečanost pa je rad organiziran na centralnom objektu!
Kako je nama kroz par dana u planu ljetn radno vrijeme pa sve do kraja kolovoza!
Dakle naš objekt radi ovaj mj. efektivno 13 dana, mali mi je danas vračen pred ručak jer ga je bolio trbuh, sutra neće ići!
E sad koliko se po ovom novom plaća cijeli mj.
Stvarno bi mi blo suludo da platim sve jer uopće do prije par dana nisu znali kako će raditi naš objekat, da sam znala da ako se plaća puna cijena za samo jedan dan ne bi ga niti u petak slala!
Znam da će podivljati oni koji nisu dobili vrtić jer nema mjesta a ja sad tražim kruha preko pogače, ali mene kao korisnika područnog objekta isto tko ljuti da si oni spajaju sve vikende i zatvaraju naš vrtić, a sljedeći je udaljen 3 km bez ikakve direktne linije gradskod prijevoza!
Da ne govorim da grade još jedan objekt udaljen još više da kojeg uopće nema javnog prijevoza i tamo su upisali hrpu jasličanaca, najbliža autobusna stanica je udaljena 1,5 km blage uzbrdice!
Ajme pravopisa!