Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: dohrana

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno dohrana

Pozdrav svima !! Imam jedno pitanje mala mi ima ne puna 2 mjeseca ...stalno nalazim tragove sluzave krvi u stolici .. prvo od (kršitelj koda)a nije mogla nikako imati stolicu ,,presli smo na (kršitelj koda) opet ni s tom hranom nista , pa smo probale babylove hranu od nje sve super stolica bez ikakvih problema nije bilo krvi u stolici .. Danas smo bile kod pedijatra i rekao je da ta hrana ne valja zato jer ima puno laktoze ,,pa smo danas kupile (kršitelj koda) digest hranu protiv kolika jer nam je to rekla da je najbolje ,,a mala uopce nema kolike jer ne place ,,,a evo opet i od nje ima tragova sluzave krvi ... molim vas ako mi moze netko dati savjet ... ja stvarno vise ni sama neznam sto uciniti ??

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dzenita, iako mi ovdje ne dajemo savjete o adaptiranom mlijeku, ono što znam je da ne smiješ toliko mijenjati brstu prehrane.
    to bi otprilike bilo kao da mi odrasli stalni idemo s indijekse na kinesku, pa na tajlandsku, pa na mediteransku... što nikako nije dobro za probavni sustav.
    brati se na onu hranu nakon koje nije bilo krvi ili poslušaj pedijatra.
    i nemoj više eksperimentirati, molim te.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja bih ti preporucila da radije trazis doktora testiranje za alergiju na kravlje mlijeko nego da ovako "lutas", iako kad vidim njegovu dosadasnju preporuku bih ti mozda preporucila i da promijenis pedijatra... Krv u stolici je jedan od najcescih simptoma alergije na kravlje mlijeko, a adaptirana mlijeka su po svojoj prirodi kravlja mlijeka, osim nekih specijalnih koja se daju u slucaju alergije ali onda moras imati dokazanu alergiju - zato trebas uputnicu na testiranje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •