-
Zna li netko kako stvari stoje u BiH s plaćenim zdravstvenim- Republika Srpska
Ja radim u školi, imam zdravstveno osiguranje, a najbliže pretrage pretpostavljam da se mogu obaviti u Trebinju. Žao mi je isto za tu podijeljenost u Bosni- ja sam u Nevesinju, tu živim i radim, najbliži mi je Mostar- a Mostar je FEDERACIJA, a Nevesinje je Republika Srpska... Do Mostara 40ak km, a do Trebinja 200, do Sarajeva malo više. No nije problem put.
Imam blagu averziju na bolnice u Bosni. Možda preuveličavam, ali kad vidim one sestre kako hodaju hodnicima s cigaretama u ustima, uđeš kod njih u prostoriju ispred doktorove ordinacije a ne možeš vidjeti od dima cigareta... ma uhhhhh! Na običnog zubara trebaš čekati mjesec i pol?!!! Vjerujem da nije sve tako, ali i to tako loše se plaća, kao što sam već rekla. A bože dragi, koliko li se moraju čekati velike pretrage... nemam pojma...
Hrvatska mi nije opcija jer ništa me ne veže tamo osim prebivališta, ja sam još uvijek u 5godišnjem procesu dobijanja dvojnog državljanstva ovdje u Bosni i službeno i živim i radim ovdje.
U svakom slučaju nisam dosta pametna... strah me čekati, a da li se isplati započeti jednu pretragu pa nemati novaca za neku bitnu pretragu koja je možda sljedeća u nizu i vremenski bitna da se obavi baš u to vrijeme. Kaže mi kolegica da nije strašno jer pokušavamo "tek" nepunu godinu. Ali meni ide 33. godina, vrijeme leti.
Ako netko zna ima li šta da se ne plaća (privatno) od pretraga u Bosni (u RS- Banja Luka, Istočno Sarajevo ili Trebinje), već na tu njihovu participaciju... i te informacije bi bile divne!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma